FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Nafta 0:0

PRVA LIGA SI 2011/2012
sobota, 24.03.2012, 26. kolo
Športni park Domžale, 400 gledalcev

Sodniki: Damir Skomina (Koper), Matej Žunič (Kranj), Manuel Vidali (Gračišče), Borut Janžekovič (Ptuj). Delegat:Janko Kodarin (Koper).

Domžale Nafta
41 Vidmar Nejc 66 Prša Darko  
22 Skubic Nejc 14 Korošec Miha  
13 Knezović Ivan 4 Atanasov Darko  
32 Elsner Luka 16 Levačič Saša  
3 Topić Darko 6 Dolinar Blaž  
25 Korun Uroš 9 Tomažič Šeruga David  
20 Drevenšek Marko 8 Sreš Dejan  
14 Balokog Michel Nack 10 Da Silva Joao Gabrijel  
19 Zatkovič Mitja 24 Pavel Simon  
21 Krcić Amer 26 Raduha Patrik  
91 Živec Saša Aleksander  7 Zelko Boštjan  
----------------------------------------- -----------------------------------------  
39 Zabret Gregor 1 Ajlec Aleš  
15 Zec Darko 3 Vinko Sandro    
55 Halilović Denis 19 Stojko Uroš  
17 Kovjenić Marko 15 Vranešević Duško  
2 Dobrovoljc Gaber 11 Kajtazi Naser  
28 Gerič Dejan 18 Osaj Leutrim  
31 Osmanaj Liridon 13 Lebar Tadej  

Menjave
Domžale: Krcić - Gerić 46', Drevenšek - Osmanaj 58', Knezović - Zec 61'
Nafta: Sreš - Kajtazi 32', Korošec - Osaj 72', Kajtazi - Lebar 89'
Rumeni kartoni: Korun 30', Dolinar 33', Topić 40', Knezović 44', Osaj 73'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi oziroma prehladu ni bilo Slobodana Vuka, Tadeja Apatiča, Miroslava Grbića, Roka Hanžiča, Blaža Brezovačkega in Luke Vrhunca. Darko Zec, ki ima težave s stegensko mišico, je začel na klopi za rezervne igralce, izven kadra so med drugimi ostali Dalibor Teinović, Igor Radovanović in Damir Pekič. Kaznovan je bil Jaka Ihbeisheh, prvič pa je v spomladanskem delu prvenstva zaigral Darko Topić.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli igralci Nafte.
 
6. minuta: Drevenšek je z diagonalno podajo na desni strani našel Skubica. Slednji je potegnil v sredino in z roba kazenskega prostora ustrelil proti vratom. Vratar Prša pri lovljenju žoge ni imel težav.
 
19. minuta: Skubic je bil pri žogi na desni strani. Poslal je predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je s škaricami poizkušal Živec, a je zgrešil žogo. Sicer igra poteka predvsem na sredini igrišča. Domžalčani imajo več časa žogo v svoji posesti, vendar ne uspejo prebiti disciplinirane postavitve gostov.
 
21. minuta: Domžalčani so odigrali nekaj hitrih podaj na desni strani polovice Nafte. Močno je pred vrata podal Skubic, prepočasen pa je bil Zatkovič.

24. minuta: Drevenšek je na polovici Nafte ukradel žogo Tomažiču Šerugi. Nemudoma je podal na vrh kazenskega prostora do Zatkoviča, ki je poizkušal preigravati, a mu ni uspelo najti dovolj prostora za strel. Podal je na levo do Živca, ki je sprožil proti vratom, a so gostje uspešno blokirali.

26. minuta: Drevenšek je prišel do žoge na sredini igrišča. Podal je na kratko do Balokoga, ki je s slabih 30-tih metrov poizkušal s strelom. Žoge ni najbolje zadel, zato ni bilo prave nevarnosti za gostujoča vrata.  

28. minuta: Korošec je podajo Zatkoviča odbil v prvi kot na tekmi. Balokog je poslal predložek pred vrata, kjer so uspešno odbili gostje.
 
30. minuta: Zaradi prekrška nad Zelkom je rumeni karton prejel Uroš Korun. Sreš je izvajal prosti strel. Podal je daleč na drugo vratnico, kjer je do strela prišel Dolinar. Z glavo je meril mimo bližnje vratnice.

32. minuta: V ekipi Nafte je poškodovanega Tomažiča Šerugo zamenjal Kajtazi.

33. minuta: V napadu po levi strani je bil Zatkovič. Poizkušal je dvigniti žogo čez branilca Dolinarja, ki je namerno igral z roko in prejel rumeni karton. Prosti strel z levega roba kazenskega prostora je izvajal Drevenšek, ki je meril previsoko.
 
38. minuta: Po predložku Skubica je Dolinar odbil v nov kot za Domžale. Balokog je podal pred vrata, kjer je bil nekoliko prenizek Drevenšek. Z glavo ni uspel streljati proti vratom Nafte.
 
39. minuta: Zaradi prekrška nad Korošcem je rumeni karton prejel Darko Topić.
 
44. minuta: Zaradi prekrška nad Kajtazijem je rumeni karton prejel Ivan Knezović, ki na naslednji tekmi ne bo imel pravice nastopa. Prosti strel je izvajal Sreš, ki je s 25-tih metrov močno sprožil. Vratar Vidmar je žogo s pestmi odbil.

45+1. minuta: Četrti sodnik Borut Janžekovič je označil še minuto dodatka prvega polčasa.

45+2. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec prvega polčasa.
 
46. Med odmorom je v ekipi Domžal Amerja Krcića zamenjal Dejan Gerić. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Domžal.

48. minuta: Na desni strani sta lepo dvojno podajo odigrala Zatkovič in Gerić. Slednji je prodrl po desni strani in priboril kot. Balokog je podal v sredino, kjer so gostje odbili do Živca. Slednji je z 20-tih metrov streljal s prve na volej. Pred vrati je smer žogi z glavo spremenil še Zatkovič, a je okroglo usnje zletelo čez gol.

50. minuta: Domžalčani so dobro kombinirali na polovici Nafte. Zatkovič je prišel do strela z 20-tih metrov, a je z levico meril čez gol.
 
58. minuta: V ekipi Domžal je Marka Drevenška zamenjal Liridon Osmanaj.
 
60. minuta: Gerić je uspešno preigraval na desni strani kazenskega prostora Nafte. Žogo je zavrnil do Živca, ki je s 14-tih metrov meril ob prvo vratnico. Goste je rešila vratnica.

61. minuta: Gerić je bil pri žogi na polovici Nafte. Podal je na desno, kjer se je iz ozadja v napad priključil Skubic. Močno je podal pred vrata, kjer je za las zamudil Topić.

61. minuta: V ekipi Domžal je Ivana Knezovića, ki se je ob trku z vratarjem Vidmarjem nekoliko poškodoval, zamenjal Darko Zec.

65. minuta: Domžalčani so izvedli hitro akcijo. Korun je z dolgo podajo na levi strani našel Živca, ki se je na robu kazenskega prostora odlično znašel v dvoboju z Levačičem. Žogo je zavrnil do Zatkoviča, ki je sprožil s prve, a je dobro blokiral Dolinar.

66. minuta: Zec je izvajal avt z leve strani. Žogo je vrgel v osrčje kazenskega prostora, kjer so gostje odbili do Koruna. Slednji je z 20-tih metrov streljal s prve na volej, žoga pa je zletela mimo leve vratnice v kot, saj je med letom zadela enega od gostujočih branilcev.
 
69. minuta: Živec je bil pri žogi na levi strani polovice Nafte. Podal je na kratko v kazenski prostor do Zatkoviča, ki je sprožil proti vratom. Meril je nenatančno, pred vrati pa sta za las zamudila Osmanaj in Gerić.

72. minuta: Skubic je poslal žogo v kazenski prostor Nafte. Tam je slabo posredoval Pavel in žoge se je znašla pri Osmanaju, ki je prišel sam pred vratarja Pršo, a ga ni uspel premagati. Meril je mimo desne vratnice.

72. minuta: V ekipi Nafte je poškodovanega Korošca zamenjal Osaj, ki je zaradi prekrška nad Osmanajem nemudoma dobil rumeni karton.

74. minuta: Balokog je izvajal prosti strel z leve strani polovice Nafte. Poslal je nizek predložek v kazenski prostor, kjer je do strela prišel Zatkovič. Žoge ni najbolje zadel in vratar Prša ni imel težkega dela.

75. minuta: Zatkovič je za hrbtom gostujočih branilcev iskal Osmanaja. Pravočasno je iz vrat stekel Prša, ki je odbil tik pred napadalcem Domžal.

77. minuta: Nafta si je priigrala prvi kot na tekmi. Z desne strani je podal Sreš, do strela s 15-tih metrov pa je prišel Kajtazi, ki je meril precej čez vrata.

77. minuta: Gerič je preigraval na desnem robu kazenskega prostora Nafte. Prišel je do strela, a se je izkazal vratar Prša, ki je moral le nekaj trenutkov pozneje ponovno posredovati. Po predložku Balokoga je žoga letela proti daljši vratnici in čuvaj mreže gostov je s konicami prstom odbil čez prečko.

81. minuta: Balokog je na sredini igrišča storil napako pri oddaji žoge. Do nje je prišel Da Silva, ki je s slabih 30-tih metrov močno sprožil. Meril je za kakšen meter mimo leve vratnice.

85. minuta: Elsner je z leve strani poslal predložek na vrh kazenskega prostora Nafte. Tam je visoko skočil Gerić, ki je z glavo žogo spravil do Zatkoviča. Slednji je s 16-tih metrov povsem neoviran meril v levi kot gostujočih vrat. Z imenitno obrambo se je izkazal vratar Prša.

89. minuta: V ekipi Nafte je Kajtazija zamenjal Lebar.
 
90+1. minuta: Četrti sodnik Borut Janžekovič je pokazal štiri minute dodatka tekme.
 
90+2. minuta: 18 metrov od vrat Nafte je prekršek nad Zatkovičem storil Levačič. Balokog je sprožil čez živi zid in tudi čez gol.

90+4. minuta: Živec je priboril kot z leve strani. Isti igralec je podal na drugo vratnico, kjer ni bilo nikogar. Poizkušal je s podajo še Gerič, vendar brez nevarnosti za gostujoča vrata.

90+5. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec tekme.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound