FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Nermin Hodžić: Motivacija za nadaljevanje ni vprašljiva

Po sobotnem obračunu v Mariboru se Domžalčani že osredotočajo na nadaljevanje prvoligaške sezone, ki vstopa v zadnjo četrtino. Domžalčane namreč čaka še devet zahtevnih tekem, prva že prihodnji ponedeljek, ko rumeni gostujejo v Krškem. Vezist Nermin Hodžić je prepričan, da se bodo s soigralci po tekmi z Mariborom hitro pobrali in v zadnjih devet tekem vstopili izjemno motivirani. 
 
nkd 9 hodzic
 
 "Tekma je bila težka, fizična in napeta, česar smo se zavedali že pred prvim sodnikovim žvižgom. Nasprotnik se je na nas dobro pripravil, vendar smo dobro analizo in pripravo opravili tudi mi, kar dokazuje naša igra v prvem polčasu. Dobro smo vedeli, kaj nas čaka, saj so bile vse naše medsebojne tekme  z Mariborom do sedaj izjemno izenačene. Temu smo bili priča tudi tokrat, vendar smo bili na koncu žal mi tisti, ki smo nekoliko razočarani," je tekmo v Ljudskem vrtu ocenil Hodžić. 
 
Vendar Hodžić meni, da je bil prvi polčas s strani domžalskih nogometašev odigran odlično, manjkala pa je le učinkovitejša realizacija. "Prepričan sem, da smo se pokazali v dobri luči. Imeli smo kar nekaj zrelih priložnosti za zadetek, ki pa jih žal nismo izkoristili. V prvem polčasu smo bili boljši tekmec, imeli smo posest žoge močno v svoji posesti. Tekmeca smo s kombinatorno in uigrano igro zadržali na svoji polovici, zato niso prišli do izrazitejših priložnosti. V drugem delu smo nato nekoliko padli v igri, kar je tekmec izkoristil in v nadaljevanju nekoliko prevzel pobudo, nato pa v izdihljajih tekme prišel do prednosti. Težko je izgubiti na tak način, saj smo se nadejali točk, ki nam bodo v preostanku sezone prišle še kako prav. Če bi mogoče mi zadeli prvi, bi se tekma lahko odvila drugače, vendar tega sedaj ne moremo več spreminjati. Iz tekme bomo potegnili maksimum, opravili dobro analizo in skušali pomanjkljivosti čim hitreje odpraviti," pozitivno razmišlja domžalski vezist. 
 
Hodžić se zaveda, da se bo tempo v zadnji četrtini prvenstva stopnjeval, prav tako pa se bo zaostroval boj za mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja. "Tekmo bo potrebno hitro pozabiti. Po tako zahtevnem testu se bomo nekoliko spočili, nato pa se kmalu že začnejo priprave na naslednjega tekmeca. Resda imamo nekoliko več časa, vendar je to le možnost za dodatno pripravo. Zavedamo se našega cilja, ki ga bomo vsekakor želeli izpolniti in storili bomo vse, da ga dosežemo. Vemo, da je od tretje do šestouvrščene ekipe res majhna točkovna razlika, zato bo potrebno ostati zbran do konca, v kar pa nikakor ne dvomimo. Motivacija ni vprašljiva in dali bomo vse od sebe, da sezono zaključimo z izpolnjenimi cilji."
 
 
 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB