FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Amedej Vetrih v rumenem dresu vsaj še prihodnja tri leta

Novica, ob kateri bomo še bolj z veseljem zakorakali v prihodnost. Z veseljem namreč sporočamo, da smo sklenili dogovor o podaljšanju pogodbe z Amedejem Vetrihom, izredno pomembnim členom našega moštva, ki bo v rumenem dresu nastopal vsaj še prihodnja tri leta. Nova pogodba je tako veljavna do poletja 2022.

nkd 20 vetrih

Izredno sem vesel in ponosen, da smo se dogovorili za podaljšanje. V Domžalah se z družino odlično počutimo, navsezadnje sem tu doživel najlepše trenutke svoje kariere, zato odločitev ni bila težka. Klubu sem izredno hvaležen za vso podporo in pomoč, predvsem v zadnjem obdobju, ko so mi še posebej trdno stali ob strani. Moj glavni cilj je nenehni napredek, s pomočjo dobrih iger pa si seveda želim pomagati moštvu do čim boljših rezultatov. Vsekakor pa bi bilo v rumenem dresu lepo osvojiti še kakšno lovoriko in morda jesen prebiti v Evropi. Predlani smo temu že bili blizu, morda nam v prihodnje to tudi uspe,“ zadovoljstva ob podpisu podaljšanja pogodbe ni skrival 28-letni vezist, sicer Primorec, ki je v domžalskem dresu vknjižil že 98 uradnih nastopov. V tej sezoni je doslej odigral sedem tekem in dosegel dva zadetka, skupno pa je kot član Domžal nasprotnikovo mrežo zatresel dvanajstkrat. Enkrat mu je to uspelo tudi na evropskem nivoju - predlani se je med strelce vpisal na dvoboju proti Marseillu.

Amedej je odličen nogometaš, je eden nosilcev naše igre in hkrati tudi eden ključnih gradnikov domžalske zgodbe, zato smo zelo veseli, da bo naše sodelovanje trajalo tudi v prihodnje. V zadnjem obdobju je prestal številne zahtevne preizkušnje, a se je vrnil še močnejši in še odločnejši. V klubu smo mu vselej stali ob strani, ga podpirali, dokaz tega pa je tudi nova dolgoročna pogodba, ki klubu in Amedeju zagotavlja prepotrebno stabilnost. Veselimo se prihodnosti, v kateri bo nedvomno zelo pomembno vlogo imel tudi on,“ je o sklenitvi novega sodelovanja z občasnim slovenskim reprezentantom dejal športni direktor Matej Oražem.

Besedilo in video: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB