FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Tonči Mujan: "Dvoboj, ki bo zagotovo zanimiv za gledalce"

Reprezentančni dvoboji so končani, v ospredju pa bodo znova ligaška tekmovanja. Do nove preizkušnje domžalskega moštva nas ločijo le še trije dnevi – v soboto bodo rumeni namreč gostili ljubljansko Olimpijo, proti kateri bodo v Športnem parku lovili nove ligaške točke.

nkd 10 mujan

V dvoboj se podajamo z namenom, da znova udejanjimo našo idejo po napadalnem in atraktivnem nogometu. Čaka nas zahtevna naloga, a smo nanjo pripravljeni. Reprezentančni premor nam je omogočil dovolj časa za uigravanje določenih taktičnih zamisli, po katerih smo v preteklosti že posegli in z njimi tudi bili uspešni. Prepričan sem, da se obeta zelo dobra tekma, ki bo zanimiva za gledalce,“ pred uvodno tekmo 24. kola Prve lige TS poudarja Tonči Mujan.

23-letni krilni nogometaš, ki je v tej sezoni dosegel tri zadetke in dodal še dve podaji, je v domžalskem dresu dvakrat nastopil na dvobojih z Olimpijo. Skupno se v soboto sicer obeta že 39. medsebojni obračun z ljubljanskim moštvom, proti kateri so rumeni vknjižili deset zmag, devet remijev in doživeli devetnajst porazov. “Dvoboji z Olimpijo so v preteklosti vedno postregli z zanimivim dogajanjem, odprto igro, velikim številom priložnosti, zadetkov … Tekmeca zelo spoštujemo, zavedamo se njegove kakovosti, a imamo svoj načrt, ki ga bomo skušali na vsak način uresničiti. Upamo tudi na dobro podporo s tribun, navsezadnje se nogomet igra za gledalce, ki jim želimo ponuditi novih zanimivih devetdeset minut dogajanja na zelenici,“ še dodaja Splitčan, ki je pred prihodom v Domžale nastopal za Krško. V rumenem dresu v tej sezoni s soigralci znova bije boj za Evropo, ki je glavni tekmovalni cilj našega moštva.

Vselej si prizadevamo biti tekmovalno uspešni in trenutno smo v dobrem položaju, da uresničimo naš cilj. Veliko je klubov, ki se borijo za isti cilj, tako da naloga ne bo lahka. A pomembno je, da se osredotočimo na lastne cilje, na lastne predstave, da igramo naš nogomet in da gremo maksimalno v vsako tekmo. Verjamem, da bomo na koncu sezone prišli do uvrstitve na eno izmed mest, ki nam poleti prinašajo Evropo,“ je želje strnil hrvaški nogometaš.

Sobotni dvoboj z Olimpijo se bo v Športnem parku začel ob 14:45 uri, vstopnice zanj pa so že na voljo v klubskem NK Baru. Predprodajna cena znaša enotnih 5 EUR, na dan tekme bodo na voljo za 8 EUR. Kot je to že v navadi, imajo otroci do 14. leta vstop prost.

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound