FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Znani termini tekem do 31. kola

Domžalski nogometaši se že zavzeto pripravljajo na sobotni obračun z Olimpijo, ki se bo v Športnem parku začel ob 14:45 uri. Z dvobojem 24. kola Prve lige Telekom Slovenije bodo rumeni vstopili v zadnjo tretjino letošnje sezone, v kateri bodo nato odigrali še dvanajst obračunov. 

nkd 15

Po lokalnem derbiju z Ljubljančani se bodo varovanci Simona Rožmana nato podali na gostovanje v Celje, kjer se bodo s tamkajšnjim prvoligašem pomerili v soboto, 6. aprila, ob 19. uri. Sledi edina domača tekma v mesecu aprilu - v sredo, 10., bodo ob 18. uri rumeni gostili Triglav. Nato bodo na sporedu tri zaporedna gostovanja - v Mariboru (sobota, 13.4., ob 16:45), Krškem (ponedeljek, 22.4., ob 18:00) in v Velenju (sobota, 27.4., ob 15:00). Na prvomajsko sredo v Domžale nato prihaja Mura (ob 14:45), tri dni kasneje sledi še dvoboj v Kidričevem, kjer se bodo Domžalčani pomerili z Aluminijem (ob 17:00). 

Celoten razpored tekem najdete tukaj.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB