FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prijateljska tekma: Domžale - Velika Gorica 2:4

2 : 4

DOMŽALE

konec

GORICA

Prijateljska tekma, Športni park Domžale

Nicholson 12' Več ... Ndiaye 33'/11m, 45'
Obšivač 28'   Lovrič 46'
    Ljubisavljević 58'

 

DOMŽALE GORICA
32 Krševan Santini menjava46' 32 Ivan Ćović
5 Bruno Ibeh menjava68' 4 Godfrey Oboabona
7 Dejan Lazarević menjava46' 6 Michal Maslowski
8 Nermin Hodžić menjava46' 7 Ronaldo Deaconu
10 Senijad Ibričić (K) menjava46' 11 Justin Mathieu
11 Tonči Mujan menjava46' 14 Martin Maloča
14 Kobie Morris menjava68' 15 Nemanja Ljubisavljević menjava74'
26 Shamar Nicholson menjava46' 18 Martin Šroler
27 Gaber Dobrovoljc menjava46' 22 Giorgi Mchedlishvili
28 Tilen Pečnik 33 Matija Špičić (K)
44 Jure Obšivač 99 Cherif Ndiaye menjava46'
 
36 Miha Tetičkovič  12 Marko Veriga
84 Ajdin Mulalić menjava46' 2 Muhammed Musa
2 Luka Guček menjava46' 3 Aleksandar Jovičić
3 Marko Čubrilo menjava46' 44 Kristjan Lovrić menjava46'
12 Ivan Makovec menjava68' 45 Nasiru Moro menjava74'
13 Žan Žužek menjava46'    
21 Matej Podlogar menjava46'    
33 Matevž Femec menjava68'    
42 Mark Čeh    
88 Benjamin Markuš menjava46'    
89 Slobodan Vuk menjava46'    

 V ekipi Domžal zaradi reprezentančnih obveznosti ni Adama Gnezde Čerina in Matije Roma. Gregor Sikošek, Amedej Vetrih in Tilen Klemenčič so odsotni zaradi lažjih poškodb, Dejan Milić pa okreva po bolezni.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Leon Pašalić Bernard Avramović Miro Vuk  

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Nicholson 12'  Ibeh 30'  
2:0 Obšivač 28' Čubrilo 78'  
GORICA
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
2:1 Ndiaye 33'/11m  Lovrič 50'  
2:2 Ndiaye 45' Ljubisavljević 54'  
2:3 Lovrič 46' Oboabona 74'  
2:4 Ljubisavljević 58'    

Piscalka90+2. minuta: Glavni sodnik Leon Pašalič je označil konec tekme, ki so ga po preobratu dobili gostje.

90+1. minuta: Nova nevarnost za gostujoča vrata. Tokrat je z dobrih 20 metrov sprožil Pečnik. Vratar Ćović je z odlično obrambo žogo dvignil čez prečko. Po podaji s kota so se gostje ubranili.

90+1. minuta: Guček je z odlično globinsko podajo za hrbtom gostujoče obrambe našel Podlogarja, ki je s strelom z 10 metrov stresel prečko.

84. minuta: Čubrilo je odbil v kot z desne strani. Po podaji Deaconuja je pred vrati odbil Obšivač.

81. minuta: Žužek je priboril kot z desne strani. Po podaji Pečnika je pred vrati odbil Lovrić.

74. minuta: Pečnik je poslal predložek na drugo vratnico. Obšivač je žogo vrnil pred vrata, kjer so nogometaši Gorice v zadnjem trenutku odbili v kot. Po podaji Pečnika so se gostje ubranili.

66. minuta: Obšivač je storil prekršek 25 metrov od vrat Domžal. Z neposrednim strelom je poizkušal Lovrić, ki je s pravo bombo stresel prečko.

63. minuta: Guček je na sredini na kratko podal do Markuša, ki je na levi strani zaposlil Pečnika. Slednji je z 20 metrov streljal previsoko.

59. minuta: Domžalčani so nemudoma odgovorili s strelom Vuka. Napadalec rumenih je meril mimo leve vratnice.

zoga2:4 Ljubisavljević; 58. minuta: Pečnik je odbil v kot z desne strani. Po podaji Deaconuja je Lovrić na drugi vratnici žogo vrnil pred vrata. Tam je bil sam Ljubisavljević, ki je iz enega metra žogo čez črto porinil z glavo. 

55. minuta: Po lepi podaji Čubrila je Podlogar neovirano zaključil s 14 metrov. Z novo odlično obrambo se je izkazal vratar Ćović.

53. minuta: Čubrilo je priboril kot z leve strani. Po podaji Pečnika se je žoga odbila do Ibeha, ki je žogo vrnil pred vrata. Z glavo je nevarno streljal Vuk, a se je z obrambo izkazal vratar Ćović, ki je žogo odbil čez gol. Po podaji Pečnika so se gostje ubranili.

49. minuta: Lovrič je uspešno preigraval na levi strani kazenskega prostora Domžal. Močno je sprožil ob bližnjo vratnico, vratar Mulalić pa se je izkazal z odlično obrambo. Žogo je odbil v kot, po katerem so se domači ubranili.

zoga2:3 Lovrič; 46. minuta: Mathieu je z lepo globinsko podajo zaposlil Lovriča, ki je nekoliko z leve strani prišel sam pred vratarja Mulalića. S strelom v dolgi kot je poskrbel za preobrat gostov.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Nemudoma po izenačenju je glavni sodnik Leon Pašalić označil konec zanimivega prvega polčasa.

zoga2:2 Ndiaye; 45. minuta: Obšivač je slabo izbil žogo s svoje polovice. Šroler je poslal predložek pred vrata, kjer je Mathieu lepo zaposlil Ndiayeja, ki je bil sam pred domačimi vrati. Z rutiniranim strelom je dosegel še svoj drugi gol na tekmi.

41. minuta: Pečnik je odbil v kot z desne strani. Po podaji Deaconuja je na drugi vratnici žogo pred vrata vrnil Maslowski. Domači so odbili nazaj do Maslowskega, ki je v kazenskem prostoru našel Oboabono. Branilec je streljal s prve, a meril mimo desne vratnice.

38. minuta: Lazarević je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je odbil Oboabona. V nadaljevanju akcije so rumeni prišli do novega kota z desne strani. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

36. minuta: Lazarević je priboril prosti strel na desni strani polovice Gorice. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici odbil Oboabona.

zoga2:1 Ndiaye/11m; 33. minuta: Z bele točke je s strelom v desni kot v polno meril Ndiaye. Vratar Santini je bil blizu obrambe, saj se je žoge dotaknil.

32. minuta: Mchedlishvili je prodrl po desni strani. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je do strela s 15 metrov prišel Deaconu. Pred vrati je strel blokiral Obšivač, ki je po mnenju sodnika to storil z roko. Gorica je prišla do enajstmetrovke.

zoga2:0 Obšivač; 28. minuta: Mujan je priboril prosti strel na levi strani polovice Gorice. Tega je s 25 metrov izvedel Ibričić, ki je pred vrati odlično našel Obšivača. Ta je bil neoviran in je iz bližine z glavo žogo poslal v mrežo.

20. minuta: Gorica je izvedla hiter protinapad po desni strani. Do neoviranega strela s 14 metrov je prišel Ndiaye. Vratar Santini je z odlično obrambo žogo odbil nazaj do Ndiayeja, ki je z 10 metrov streljal za las mimo leve vratnice.

16. minuta: Mujan je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je Oboabona odbil v nov kot. Po vnovični podaji Ibričića je znova odbil Oboabona. 

14. minuta: Gorica je izvedla tri zaporedne kote. Domači so se vselej ubranili.

zoga1:0 Nicholson; 12. minuta: Pečnik je z dolgo podajo na polovici Gorice našel Nicholsona, ki se je s svojim z izjemnim tehničnim znanjem poigral z dvema branilcema gostov in s strelom v desni kot premagal še vratarja Ćovića. Evrogol Jamajčana v dresu rumenih.

9. minuta: Po ukradeni žogi na polovici Domžal je z levega roba kazenskega prostora proti vratom streljal Maloča. Vratar Santini ni imel težav z obrambo.

5. minuta: Pečnik je na levi strani podaljšal do Mujana. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je bil za las prepočasen Hodžić.

3. minuta: Ibeh je storil prekršek slabih 30 metrov od vrat Domžal. Z neposrednim strelom je poizkušal Deaconu, a je zadel živi zid.

1. minuta: Pečnik je odbil v kot z desne strani. Po podaji Deaconuja je na prvi vratnici odbil Nicholson. 

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Gorice.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB