FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Gregor Sikošek: "Vemo, kje so naše prednosti"

Na tretji tekmi spomladanskega dela Domžalčane čaka zahteven test - v Športni park prihaja Aluminij, ki je neposreden tekmec Domžal za uvrstitev v kvalifikacije za evropska tekmovanja. Pred pomembnim obračunom, kjer bi morebitna zmaga štela dvojno, je misli o pripravah na zahtevnega tekmeca strnil bočni branilec Gregor Sikošek. 

nkd 4 sikosek

Po uvodnem obračunu proti Rudarju in delitvijo točk v Murski Soboti, je tokrat pred Domžalčani na vrsti nov zahteven test: Aluminij. Tako kot na vsakega tekmeca se bodo Domžalčani tudi na nogometaše iz Kidričevega dobro pripravili, saj so prav slednji najbližji zasledovalec Domžal na prvenstveni lestvici. "Na tekmo se pripravljamo tako kot na vsako drugo," je o zadnjih dneh pred dvobojem dejal Sikošek. "Mogoče je razlika le v stanju pripravljenosti, ampak mislim, da smo bili tudi že na začetku tega drugega dela tekmovanja v dobri kondiciji. Priprave smo oddelali dobro, zato velike razlike ni," je o vračanju v tekmovalne tirnice še dodal 25-letni branilec. 

Pred nedeljskim obračunom imajo Domžalčani pred Aluminijem točko več. Kljub minimalni prednosti so rumeni med pripravami na srečanje ohranili mirno kri. "Ni neke posebne priprave. Vsakega nasprotnika analiziramo enako in poskušamo najti slabosti ter le-te najbolje izkoristiti. Tudi na Aluminij smo se pripravili enako kot na vse druge nasprotnike. Dobro smo jih proučili in vemo, kje najti naše prednosti in kako to izkoristiti," meni Sikošek. 

Z Aluminijem so se Domžalčani v letošnji sezoni srečali že dvakrat. Na prvi tekmi so v Športnem parku so slavili s 3:1, na gostovanju v Kidričevem pa so se morali rumeni zadovoljiti s točko. Sikošek se strinja, da tekmeca poznajo, vendar opozarja, da je to povsem nova tekma. "Res je, da se dobro poznamo, vendar je tudi dejstvo. da imajo precej drugačno ekipo, kot so jo imeli na zadnjem srečanju. Zaradi tega je bila potrebna nova priprava, ampak verjamem, da smo opravili dobro delo."

Obračun proti Aluminiju bo v domžalskem Športnem parku na sporedu to nedeljo, 10.3., ob 17.30.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB