FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Matej Podlogar: Prva zmaga dober obet pred nadaljevanjem

Uvodna preizkušnja spomladanskega dela je za Domžalčani in težko bi si želeli boljšega rezultata. Pol ducata zadetkov v nasprotni mreži in zmaga s 6:2 nad Rudarjem prinašata dobre obete pred nadaljevanjem. Matej Podlogar, strelec uvodnega zadetka proti Velenjčanom, meni, da je uvodna preizkušnja dobro izhodišče pred nadaljevanjem sezone.

nkd 18 podlogar

"Tekma je bila težka. Rudar je dobra ekipa, bili so pripravljeni in dobro so nas zapirali. Na začetku smo bili morda v nekakšnem krču, kot da smo težko začeli. S prvim zadetkom je nato postalo lažje, v drugem polčasu smo nato dosegli še dva zadetka, nato pa se nam je v napadu povsem odprlo," je uvodno tekmo spomladanskega dela videl Podlogar, ki se sicer strinja s trenerjem Simonom Rožmanom: "Prostor za napredek ostaja". 

Ravno Podlogarjev zadetek v 23. minuti je odprl strelski pohod Domžalčanov, ki jih dolg zimski počitek ni zmedel. "Imeli smo zares dolg premor, tako da smo se na to prvo tekmo res odlično pripravili. Potrebovali smo nekaj časa, da smo prišli v igro, ampak na koncu nam je napadu steklo, na kar kaže veliko število doseženih zadetkov," meni 28-letni napadalec. 

"Zagotovo je to dobra vzpodbuda za naprej. Vedeli smo, da bo na začetku težko — prva tekma nikoli ni lahka. Ko pa se v napadu tako odpre, je to za nadaljnje tekme res nekaj pozitivnega," je v povečano motivacijo po šestih doseženih zadetkih prepričan Podlogar. 

Po odmevni zmagi v prvem kolu spomladanskega dela pa časa za počitek ni. Že v soboto se Domžalčani odpravljajo v Mursko Soboto, kjer jih čaka Mura. Podlogar pričakuje nov zahteven preizkus za rumene. "Pričakujemo poln stadion in težko gostovanje. Zavedamo se, da je končni izkupiček v celoti odvisen od nas. Priprava na tekmo ne bo pretežka, saj se zavedamo njihove kvalitete". 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB