FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V rumenem dresu tudi mladi Marko Čubrilo

Začetek spomladanskega dela je pred vrati, domžalski nogometaši pa se bodo vanj podali še z enim novincem. Rumeni dres bo namreč nosil tudi mladi bočni branilec Marko Čubrilo, ki je nazadnje igral pri srbskem prvoligašu Radniku.

DSC 3561

20-letni nogometaš, ki ima srbski in bosanski potni list, je vso svojo nogometno izobrazbo pridobil pri beograjskem Partizanu, kjer je nastopal za vse mlajše selekcije, vključno z mladinsko. Po končanem mladinskem stažu je kot posojen nogometaš igral še pri Teloptiku iz Zemuna, lansko poletje pa je nato prestopil v Radnik, v dresu katerega je v prvi polovici aktualne sezone vknjižil sedem nastopov. Čeprav je bil rojen v Srbiji, je Marko, ki se najbolje znajde na levem bočnem položaju, doslej nastopal za mladinske reprezentančne selekcije Bosne in Hercegovine. 

Po odhodu Melnjaka smo na položaju levega bočnega branilca ostali le s Sikoškom, saj sta Tubić in Vrandečič, sicer produkta našega Mladinskega nogometnega centra, poškodovana. Zaradi tega smo potrebovali nogometaša, ki bo Gregorju predstavljal konkurenco, in našli smo ga v Marku. S tem prihodom imamo v moštvu primerne zamenjave na praktično vseh igralnih položajih, kar je nujno potrebno za kakovostno odigran spomladanski del in miren uvod v prihodnjo sezono,“ je prihod Čubrila pojasnil športni direktor Matej Oražem, ki je z bočnim branilcem sklenil pogodbo do konca sezone, z možnostjo podaljšanja še za dve leti.

Bo pa v prihodnjega pol leta rumeni dres za modrega začasno zamenjal Blaž Urh, ki se kot posojen nogometaš seli k drugoligašu iz Doba, kjer bodo v nadaljevanju sezone izkušnje nabirali še Andraž Žinič, Luka Guček, Lovro Vrandečič, Gašper Horvat in Gaber Petric.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB