FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prijateljska tekma: Maribor - Domžale 4:2

4 : 2

MARIBOR

konec

DOMŽALE

Prijateljska tekma, Ljudski vrt

Tavares 56' Več ... Nicholson 60+1'
Mešanović 93', 94'   Vuk 99'
Mulahusejnović 103'    

 

MARIBOR DOMŽALE
13 Kenan Pirić menjava 61' 1 Dejan Milić menjava61'
2 Denis Klinar menjava61' 4 Amedej Vetrih menjava61'
4 Marko Šuler menjava61' 6 Tilen Klemenčič menjava61'
8 Alexandru Cretu menjava61' 7 Dejan Lazarević menjava61'
9 Marcos Tavares menjava61' 11 Tonči Mujan menjava61'
11 Luka Zahović menjava61' 12 Gregor Sikošek menjava61'
20 Gregor Bajde menjava61' 17 Senijad Ibričić (K) menjava61'
21 Amir Dervišević menjava61' 26 Shamar Nicholson menjava61'
28 Mitja Viler menjava61' 27 Gaber Dobrovoljc menjava61'
31 Saša Ivković menjava61' 33 Matija Rom menjava61'
97 Martin Kramarič menjava61' 41 Adam Gnezda Čerin menjava61'
 
33 Jasmin Handanović menjava61' 84 Ajdin Mulalić menjava61'
6 Aleks Pihler menjava61' 3 Luka Guček menjava61'
10 Dino Hotić menjava61' 8 Nermin Hodžić menjava61' menjava90'
12 Dare Vršič menjava61' 13 Žan Žužek menjava61' menjava103'
23 Žan Kolmanič menjava61' 15 Matevž Femec menjava61'
26 Aleksander Rajčević menjava61' 19 Mark Čeh menjava103'
27 Jasmin Mešanović menjava61' 21 Matej Podlogar menjava61'
32 Luka Uskoković menjava61' 28 Tilen Pečnik menjava61'
44 Denis Šme menjava61' 42 Andrija Radovanović menjava61'
96 Felipe Santos menjava61' 44 Jure Obšivač menjava61'
98 Nardin Mulahusejnović menjava91' 73 Andraž Žinič menjava61'
99 Nino Žugelj menjava61 menjava91' 88 Gašper Hrovat menjava90'
    89 Slobodan Vuk menjava61'

Zaradi poškodbe manjkata Kobie Morris in Blaž Urh. 


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Tadej Mežnar Vidko Karmel Urban Cotič  

MARIBOR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Tavares 56'  Vršič 116'  
2:1 Mešanović 93'     
3:1 Mešanović 94'    
4:2 Mulahusejnović 103'    
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Nicholson 60+1'  Ibričić 24'   
3:2 Vuk 99'  Žinič 108'   

Piscalka120+1. minuta: Glavni sodnik Taadej Mežnar je označil konec tekme. Mariborčani so v drugem delu dvakrat 60-minutne tekme unovčili svoje izkušnje in zmagali s 4:2.

118. minuta: Žinič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Hotiča je Kolmanič poslal nizek predložek pred vrata. Odbil je Obšivač.

107. minuta: Zaradi težav s poškodbo je igrišče zapustil Mešanović in Mariborčani bodo tekmo nadaljevali z igralcem manj.

104. minuta: Femec je na levi strani uspešno prodrl v kazenski prostor. Močno je sprožil pod prečko, vratar Handanović pa je žogo s pestjo odbil v kot. Po podaji Pečnika so se domači ubranili.

zoga4:2 Mulahusejnović; 103. minuta: Mešanović je prodrl po levi strani kazenskega prostora Domžal. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Šme z glavo žogo vrnil v sredino. Do strela s prve je prišel Mulahusejnović, ki je žogo poslal pod prečko.

zoga3:2 Vuk; 99. minuta: Radovanović je na polovici Maribora našel Podlogarja, ki je z borbenostjo obšel svojega branilca. Na kratko je podal do Vuka, ki je sam pprišel pred vratarja Handanovića. Z natančnim strelom v spodnji desni kot je rumene vrnil v igro.

96. minuta: Podlogar je priboril kot z desne strani. Po podaji Pečnika so se domači ubranili.

zoga3:1 Mešanović; 94. minuta: Mariborčani so krenili v hiter protinapad. Hotić je na vrhu kazenskega prostora podal na levo do Mešanovića, ki je s strelom v dolgi kot še drugič na tekmi premagal vratarja Mulalića.

zoga2:1 Mešanović; 93. minuta: Mešanović je prišel do žoge na levi strani polovice Domžal. Preigral je dva branilca Domžal in znotraj kazenskega prostora močno sprožil po tleh ter popeljal Maribor v vodstvo.

92. minuta: Žinič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Hotiča so se gostje ubranili.

Piscalka90+1. minuta: Tekma se nadaljuje. S sredine igrišča so krenili Mariborčani.

Piscalka90+1. minuta: Glavni sodnik tadej Mežnar je označil odmor.

90. minuta: Obšivač je odbil v kot z leve strani. Po podaji Hotića je Kolmanič poslal predložek pred vrata, kjer je bil najvišji Mulalić.

87. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Celotno igrišče je z žogo pretekel Hodžić, ki je na koncu tudi streljal z 22 metrov. Vratar Handanović ni imel težav z obrambo.

83. minuta: Femec je odbil v kot z desne strani. Po podaji Hotiča so se gostje ubranili.

82. minuta: Po kratki podaji Mešanovića je Vršić z 18 metrov meril za las mimo leve vratnice.

78. minuta: Po dlogi diagonalni podaji Hotiča je Mešanović prišel do strela znotraj kazenskega prostora. Njegov poizkus s prve z voleja je brez težav zaustavil vratar Mulalić.

76. minuta: Femec je priboril prosti strel na levi strani polovice Maribora. Po podaji Pečnika je Vršič odbil v kot z desne strani. Po podaji Pečnika je pred vrati odbil Uskoković.

71. minuta: Po podaji Hotiča je Mešanović z levega roba kazenskega prostora Domžal streljal mimo desne vratnice.

70. minuta: Podlogar je odbil v kot z leve strani. Po podaji Hotiča je pred vrati odbil Obšivač.

69. minuta: Obšivač je odbil v kot z leve strani. Po podaji Hotiča je na prvi vratnici odbil Žužek.

68. minuta: Po globinski podaji Santosa je do strela iz "mrtvega kota" prišel Mešanović. Vratar Mulalić ni imel težav z obrambo.

67. minuta: Žužek je na levi strani v ogenj poslal Femca. Član mladinskega moštva rumenih je poslal predložek na bližnjo vratnico, kjer je do strela prišel Vuk. Zadel je zunanji del mreže.

63. minuta: Radovanović je storil prekršek 30 metrov od vrat Domžal. Po podaji Hotiča so se gostje ubranili.

62. minuta: Pečnik je priboril prosti strel na levi strani polovice Maribora. Po podaji Pečnika je Obšivač z glavo za las meril mimo leve vratnice.

Piscalka61. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Maribora.

Piscalka60+1. minuta: Glavni sodnik Tadej Mežnar je označil konec prvega polčasa, v katerem smo spremljali zelo dober nogomet in zasluženo delitev točk.

zoga1:1 Nicholson; 60+1. minuta: Rom je priboril kot z desne strani. Po podaji Mujana je žoga prišla do Nicholsona, ki je z 12 metrov mojstrsko zadel spodnji levi kot nemočnega Pirića.

zoga1:0 Tavares; 56. minuta: Klinar je bil pri žogi na desni strani polovice Domžal. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je bil od dveh branilcev Domžal spretnejši Tavares, ki je z glavo žogo poslal v mrežo.

55. minuta: Sikošek je odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševića je v nov kot odbil Gnezda Čerin. Znova je podal Dervišević, tokrat je s kratko podajo našel Vilerja, ki je poslal predložek pred vrata. Tam je bil najvišji vratar Milić.

53. minuta: Odlična akcija Domžalčanov, ki jo je globoko na svoji polovici začel Klemenčič. Na kratko je podal do Sikoška, ki je na sredini igrišča našel Gnezdo Čerina. Ta je podaljšal na levo do Lazarevića, ki je neposrečeno streljal z roba kazenskega prostora.

51. minuta: Maribor je krenil v hiter protinapad. Bajde je z desne strani potegnil v sredino in z 18 metrov streljal z levico. Vratar Milić je žogo brez težav ujel.

46. minuta: Po kratki podaji Ibričića je Sikošek poslal predložek na bližnjo vratnico. Do strela je prišel Nicholson, ki je meril mimo vrat.

44. minuta: Po nevarnem strelu Kramariča z 20 metrov je žoga zadela Klemenčiča, tako da vratar Milić ni imel težkega dela z obrambo.

43. minuta: Nicholson se je izkazal z obrambnim posredovanje. Prišel je do žoge n asredini igrišča in prodrl proti vratom. S 25 metrov je sprožil mimo desne vratnice. 

38. minuta: Rom je odbil v kot z leve strani. Po podaji Derviševića so se gostje ubranili.

37. minuta: Viler je po preigravanju s 23 metrov meril z desnico. Streljal je precej mimo vrat.

34. minuta: Mujan je na desni strani v ogenj poslal Nicholsona. Jamajčan je prenesel težišče igre na drugo stran, kjer je Lazarević prišel do strela z roba kazenskega prostora. Meril je nekoliko previsoko.

33. minuta: Viler je pobegnil po levi strani. Poslal je predložek na bližnjo vratnico, kjer si je Zahović lepo zaustavil žogo. Iz obrata je z voleja meril visoko čez gol.

Piscalka31. minuta: Tekma se nadaljuje. S sredine igrišča so tekmo nadaljevali Domžalčani.

Piscalka30+1. minuta: Glavni sodnik Tadej Mežnar je označil petminutni premor. 

29. minuta: Nicholson je znotraj kazenskega prostora na kratko podal do Mujana. Ta je našel Gnezdo Čerina, ki je z 18 metrov močno sprožil v spodnji desni kot domačih vrat. Vratar Pirić je z odlično obrambo žogo odbil.

27. minuta: Vetrih je odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševića je pred vrati odbil Rom.

22. minuta: Vetrih je na desni strani v ogenj poslal Roma. Ta je poslal natančen predložek pred vrata, kjer so domači odbili do Mujana. Ta je z leve strani z voleja močno strelja, a je njegov poizkus z 10 metrov v zadnjem trenutku blokiral Klinar. Kot z leve strani je izvajal Ibričić, a so se domači ubranili.

14. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševića je pred vrati odbil Dobrovoljc. 

8. minuta: Sikošek je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je Bajde odbil do Mujana, ki je z 18 metrov s prve streljal nekoliko previsoko.

4. minuta: Cretu je prišel do žoge na polovici Domžal. Prodrl je v kazenski prostor, kjer je nekoliko z desne strani meril pod prečko. Vratar Milić je s pestjo žogo dvignil čez gol. Po podaji Derviševića je s pestjo uspešno odbil Milić.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB