FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Kralj bele točke - tekmovanje na pripravah v Umagu

Da v Umagu ne bo vse le v znamenju napornih treningov, tekem, analiz in sestankov, smo se odločili, da v vsakdanji ritem našega moštva vključimo še zabavno tekmovanje. Domžalski nogometaši se bodo na pripravah pomerili v streljanju enajstmetrovk, zmagovalec pa bo okronan za kralja bele točke. Tekmovanje se bo začelo že v prvem terminu priprav, nadaljevalo pa v drugem, ko se priključi šesterica reprezentantov in ko bodo na sporedu tudi izločilni boji.

Nogometaši so razdeljeni v sedem skupin, v vsaki bodo po štirje sodelujoči, ki se bodo pomerili vsak z vsakim. Na vsakem dvoboju bosta tekmovalca imela po tri strele, iz vsake skupine pa nato napredujeta najboljša dva nogometaša. Štirinajstim nogometašem, ki bodo neposredno uvrščeni v osmino finala, se bosta tam pridružila še dva, ki bosta med preostalimi imela najvišji odstotek doseženih zadetkov. Skupno bomo tako dobili šestnajst tekmovalcev v osmini finala, ki se bodo v drugem terminu priprav v Umagu pomerili za naslov najboljšega.

Med seboj se bodo v internem dvoboju merili tudi vratarji, pri katerih se spremlja odstotek ubranjenih enajstmetrovk.

Skupina A Skupina B Skupina C Skupina D Skupina E Skupina F Skupina G
Guček Mujan Vuk Belima Hodžić Vetrih Urh
Morris Kolobarić Ibričić Podlogar Haljeta Gnezda Čerin Sikošek
Nicholson Žinič Pečnik Urbančič Svetlin Dobrovoljc Lazarević
Radovanović Rom Femec Hrovat Žužek Melnjak Klemenčič

O rezultatih medsebojnih dvobojev vas bomo obveščali sproti, nekaj najzanimivejših obračunov z enajstih metrov pa si boste lahko ogledali tudi na naših družbenih omrežjih. 

Vsi navijači lahko sicer glasujete za svojega favorita in si z malce sreče prislužite dres NK Domžale. Glasujete lahko v spodnjem obrazcu. 

Besedilo: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB