FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Simon Rožman: "Čuti se pozitivna energija"

Za moštvom je prvi preizkus v zimskem pripravljalnem obdobju. Rumeni so se v gosteh pomerili z tretjeligašem iz Grosupljega, proti kateremu je priložnost dobila dvaindvajseterica nogometašev. 

nkd 2 rozman

Vse poteka po zastavljenem načrtu. Smo v obdobju dvigovanja obremenitev, postavljajo se temelji in začetni vzorci naše igre. Tako kot pri kondicijski vadbi, se tudi na taktičnem segmentu obremenitev progresivno stopnjuje. Veseli odlična delovna vnema, med igralci se čuti pozitivna energija, kar se pozna na vsakem koraku. S prvim obdobjem sem zaenkrat zadovoljen, pred nami so še trije dnevi aktualnega ciklusa, nato pa nas čaka drugi del, ki ga bomo opravili v Umagu.“ poudarja domžalski strateg Simon Rožman, čigar varovanci so včeraj slavili zmago s 5:0. Med strelce so se vpisali Senijad Ibričić, Shamar Nicholson, Nermin Hodžić, Gaber Dobrovoljc in Slobodan Vuk, vseh dvaindvajset nogometašev pa je na prvi prijateljski tekmi odigralo po en polčas.

V tej fazi priprav še ne pričakujem, da bo na zelenici vse izgledalo popolno, čeprav so naša pričakovanja že sedaj visoka. Na prvih dveh tekmah bodo igralci odigrali po en polčas, postopoma se bo njihova minutaža nato stopnjevala. S posameznimi tekmami se dela selekcija igralcev, tako da bomo na vseh tekmah že dobila določene odgovore. Dejstvo je, da ne delamo ekipe le za prvo kolo, ampak za celotno koledarsko leto. Vse nogometaše bomo skušali spraviti na optimalno raven, saj nas spomladi čaka naporen in zelo zgoščen ritem tekem. Prva tekma je pokazala veliko pozitivnih stvari in je dobra osnova za nadaljevanje priprav,“ je še dodal domžalski strateg.

Nov preizkus čaka naše moštvo že v soboto, ko bo na sporedu prijateljska tekma s kranjskim Triglavom. Dvoboj z ligaškim tekmecem se bo v Kranju začel ob 13. uri.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB