FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Tilen Pečnik je novi član rumene družine!

Priprave na spomladanski del so že v polnem teku, nadaljujemo pa jih z novo močjo v našem moštvu. Z veseljem namreč sporočamo, da bo domžalski dres odslej nosil tudi obetavni Tilen Pečnik, s katerim smo sklenili dveinpolletno pogodbo.

TilenPecnik

Krilni nogometaš, ki se odlično znajde tudi na položaju bočnega branilca, je nazadnje nastopal v dresu celjskega prvoligaša, v dresu katerega je skupno vknjižil 28 nastopov in dosegel zadetek ter dve asistenci. V lanski sezoni se je kot posojen nogometaš kalil pri ravenskem Fužinarju, za katerega je na trinajstih drugoligaških tekmah vpisal pet zadetkov. Pred tem je 20-letni Korošec zastopal še barve Mislinje in velenjskega Rudarja, v preteklosti pa je bil tudi član vseh mladinskih reprezentančnih selekcij Slovenije.

Občutki ob podpisu pogodbe so zares čudoviti. Prihajam v izredno dobro organiziran klub, ki slovi po odličnem delu, o čemer sem se že lahko prepričal na lastne oči. Ko sem izvedel za zanimanje Domžal, nisem niti najmanj okleval pri svoji odločitvi. Moj cilj je, da se v najkrajšem možnem času privadim na novo sredino in se dodobra spoznam s soigralci ter hkrati ponotranjim zahteve trenerja in njegovih najožjih sodelavcev. V Domžale prihajam z močno željo po napredku, s trdim delom pa si želim pa stopiti po poti številnih nogometašev, ki so v tem klubu naredili velik korak naprej,“ veselja ob prihodu v rumeno družino ni skrival mladi nogometaš.

Novinca v rumeni družini je pozdravil tudi športni direktor Matej Oražem, ki je prepričan, da ima Tilen s svojim potencialom, mladostjo in močno željo še veliko prostora za napredek. “Po odhodu Ibraimija ter Kirma smo iskali pomoč na zunanjih položajih, kjer se je Tilen pokazal kot primerna zamenjava. Gre za zelo raznovrstnega nogometaša, ki ima za seboj že nekaj prvoligaških izkušenj. S svojo mladostjo ter igrivostjo bo lahko hitro ujel ritem naše ekipe in si na ta način skušal izboriti mesto v začetni enajsterici. Na trenutke je že pokazal svoj bogat potencial, verjamemo pa, da lahko v naši sredini še napreduje in nam hkrati pomaga do želenih rezultatov.“

Besedilo in foto: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB