FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Potrjen načrt pripravljanega obdobja

Odštevanje se bliža h koncu ... Deveti januar je v klubskih koledarjih podčrtan kot dan, ko se bodo domžalski nogometaši prvič v novem koledarskem letu zbrali na skupnem treningu. Načrt pripravljalnega obdobja, ki bo trajal dobrih šest tednov, je temeljivo razdelan, v tem času bo na sporedu 44 trenažnih aktivnosti in devet prijateljskih srečanj.

trening 8

Večji del priprav bodo rumeni opravili v domačem okolju, dvakrat se za teden dni selimo še v našo tradicionalno pripravljalno bazo v Umagu, kjer smo doslej vedno imeli odlične pogoje za delo. Prvič se tja odpravljamo 21. januarja, v hrvaško Istro se nato vrnemo še 4. februarja. 

Prva prijateljska tekma bo na sporedu že teden dni po uvodnem treningu, nasprotnik bo tretjeligaš Brinje Grosuplje. Tri dni kasneje se bomo pomerili še s kranjskim Triglavom, ki bo eden izmed dveh tekmecev, s katerimi se sicer merimo tudi v prvoligaški konkurenci. Uvodni dan februarja nas namreč čaka še dvoboj z Mariborom, generalka pred prvenstvom, ki ga začnemo 23. februarja, bo na sporedu v Avstriji, kjer bo naš tekmec graški Sturm. 

Seznam prijateljskih tekem:

Predviden datum Nasprotnik Lokacija tekme
16. januar Brinje Grosuplje Brinje
19. januar Triglav Kranj Kranj
23. januar Osijek (Hrvaška) Umag (Hrvaška)
25. januar Istra 1961 (Hrvaška) Umag (Hrvaška)
1. februar Maribor Maribor
6. februar Dinamo B (Hrvaška) Umag (Hrvaška)
9. februar Nasprotnik še ni potrjen Umag (Hrvaška)
14. februar Dob Domžale
16. februar Sturm Graz (Avstrija) Gradec (Avstrija)

Besedilo in foto: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB