FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Uradno: Andraž Kirm odhaja v Bravo

Domžalskega dresa v prihodnje ne bo več nosil izkušeni Andraž Kirm, ki bo nogometno pot nadaljeval pri ljubljanskem Bravu. 34-letni nekdanji reprezentant je izrazil željo po novem kariernem izzivu, zavoljo odličnega odnosa in dejstva, da je v našem klubu pustil velik pečat, pa smo mu omogočili, da bo lahko v nov klub uradno prestopil že v prihajajočem januarskem prestopnem roku.

nkd 20 kirm

Andraž je izrazil zeljo, da zamenja sredino in se preizkusi v Bravu. Ker je bil takšen naš osnovni dogovor, smo mu to seveda omogočili in prisluhnili njegovi želji. Ob tej priložnosti se mu iskreno zahvaljujem za vse, kar je našemu klubu dal v času, ko je bil nas član. Gre za igralca, ki je v Domžalah odigral ogromno tekem ter tako zgradil lepo kariero, v ponos njemu in nam. Srečno, Kiro,“ je o prvi kadrovski spremembi v prihajajočem prestopnem roku dejal športni direktor Matej Oražem.

Andraž Kirm je sicer v domžalskem dresu nastopal v dveh obdobjih. Prvič med letoma 2005 in 2009, ko si je z odličnimi igrami priboril prestop v poljsko Wislo, drugič pa v zadnjem letu in pol, v katerem je vknjižil 28 nastopov in dosegel en zadetek. Vseskozi je navduševal s svojim odnosom, delovno vnemo in močno željo po stalnem napredku, še posebej v zadnjem času pa je bil tudi odličen mentor mlajšim nogometašem. 

"Odločil sem se za nov izziv, pri katerem bom sodeloval z mojim nekdanjim soigralcem in tudi nekdanjim nogometašem Domžal Dejanom Grabićem. Vesel in hvaležen sem, da je vodstvo domžalskega kluba moji želji ugodilo in da smo se zelo hitro in korektno dogovorili za spremembo. Zelo sem hvaležen Domžalam za vse, kar mi je klub v karieri dal, tukaj sem stkal ogromno lepih prijateljskih vezi, v tem času sem postal tudi Domžalčan. Vedno sem se rad vračal v Športni park in tudi v prihodnje bom do kluba čutil posebno vez. Prepričan sem, da bo rumena družina še naprej tako hitro rastla in se razvijala, saj se tukaj odlično in zelo preudarno dela že mnogo let. Največ mi pomenijo odlični odnosi in čudovito sodelovanje z vsem v klubu, na čelu s predsednikom Stanetom Oražmom, športnim direktorjem Matejem Oražmom, vsemi trenerji in ostalimi zaposlenimi," je ob odhodu dejal Kirm.  

Sedaj že našemu nekdanjemu nogometašu, s katerim smo imeli pogodbo sklenjeno do konca aktualne sezone, se iskreno zahvaljujemo za njegov doprinos k rezultatom in razvoju našega kluba in mu v nadaljevanju kariere želimo vse dobro! Srečno, Kiro! 

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB