FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V soboto še zadnjič letos na zelenici

Domžalski nogometaši bodo v soboto odigrali zadnjo tekmo v tem koledarskem letu. Ob 16:05 se bodo v Športnem parku pomerili s Krškim, dvoboj pa bo tudi dobrodelno obarvan, saj smo se znova pridružili akciji Anina zvezdica, v okviru katere bomo zbirali prehrambene izdelke z daljšim rokom uporabe. 

nkd 3 klemencic

Nogometaši Domžal in Krškega so se v prvoligaški konkurenci doslej pomerili na štirinajstih tekmah, z boljšo statistiko pa se lahko pohvalijo rumeni, ki so ob štirih remijih dosegli še osem zmag. Varovanci trenerja Simona Rožmana so bili uspešni tudi na obeh medsebojnih obračunih v tej sezoni - na prvi tekmi so slavili z 2:0, na drugi pa so Krčane premagali s kar 4:0. 

Prvo polovico sezone so sicer Domžalčani sklenili na petem mestu, kjer se nahajajo s 24 osvojenimi točkami. Na osemnajstih tekmah so dosegli 33 zadetkov in jih prejeli 27, na svojem kontu pa imajo enoten izkupiček šestih zmag, remijev in porazov. Krčani se nahajajo štiri mesta nižje, s petnajstimi osvojenimi točkami. Dosegli so trinajst zadetkov, na drugi strani so jih prejeli 26.

Najboljši strelec pri sobotnih gostih v domžalskem Športnem parku je v tej sezoni Marco Da Silva, ki je v jesenskem delu navdušil predvsem z izjemno sposobnostjo izvajanja prostih strelov. Francoz je dosegel štiri zadetke, tri je dodal še Dalibor Volaš. Pri rumenih je še vedno najboljši strelec izkušeni kapetan Senijad Ibričić, ki je bil uspešen šestkrat. Pet zadetkov je dosegel Shamar Nicholson, po trikrat pa so se med strelce vpisali Adam Gnezda Čerin, Dario Melnjak in Tonči Mujan. 

Na tokratni tekmi se v kader pri domžalskem moštvu vračata Tilen Klemenčič in Gaber Dobrovoljc, ki sta odslužila kazen zaradi prejetih kartonov. Prav tako bo za nastop kandidiral tudi napadalec Slobodan Vuk, ki je prvič po poškodbi nastopil že na tekmi z Mariborom. Še vedno je odsoten Žan Žužek, ki je zaradi poškodbe že sklenil jesenski del, v trenažni proces pa se bo znova vrnil na začetku januarskih zimskih priprav.

Sodnik dvoboja med Domžalami in Krškim bo tokrat Slavko Vinčič, ki mu bosta s strani pomagala David Gabrovec in Tomaž Klančnik. Delegatsko vlogo bo opravljal Dejan Germič.

Cena vstopnice za tekmo znaša 5 EUR, otroci do 14. imajo vstop prost. Vse obiskovalce sicer obveščamo, da lahko namesto nakupa vstopnice na blagajno prinesejo tudi dva prehrambena izdelka z daljšim rokom uporabe, v zameno pa si bodo lahko tekmo ogledali brezplačno. Zbrani izdelki bodo v sklopu akcije Anina zvezdica namenjeni socialni ogroženim družinam.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Sportida

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB