FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 14. kolo: Domžale - Gorica 3:1

3 : 1

DOMŽALE

konec

GORICA

14. kolo PLTS, 
Športni park Domžale, 400 gledalcev

Podlogar 10' Več ... Smajlagić 62'
Nicholson 40', 77'    

  

DOMŽALE GORICA
84 Ajdin Mulalić 1 Grega Sorčan
6 Tilen Klemenčič 2 Jani Curk
8 Nermin Hodžić menjava72' 3 Uroš Celcer
11 Tonči Mujan menjava81' 4 Rok Grudina
12 Gregor Sikošek 10 Andrej Kotnik menjava81'
17 Senijad Ibričić (K) 17 Amarachi Osuji (K)
21 Matej Podlogar menjava86' 19 Matija Kavčič menjava66'
23 Dario Melnjak 24 Jan Humar
26 Shamar Nicholson 25 Mateo Tomiček
27 Gaber Dobrovoljc 43 Žiga Lipušček
41 Adam Gnezda Čerin 99 Semir Smajlagić
 
1 Dejan Milić 91 Januš Štrukelj
7 Ruben Belima menjava81' 7 Amel Džuzdanović menjava66'
10 Agim Ibraimi 9 Mark Gulić
13 Žan Žužek menjava72' 14 Tim Matić
14 Kobie Morris 21 Nik Jermol menjava82'
16 Andraž Kirm menjava86' 22 Adis Hodžić
19 Kristijan Šipek 23 Tine Kavčič

Amedej Vetrih nima pravice nastopa. Matija Rom, Slobodan Vuk in Dejan Lazarević so poškodovani. 


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Bojan Mertik Tomaž Klančnik Uroš Benc Danilo Levačič

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Podlogar 10'  Gnezda Čerin 28'   
2:0 Nicholson 40'     
3:1 Nicholson 77'    
GORICA
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
2:1 Smajlagić 62'  Humar 34'   
     

Piscalka90+3. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kirm je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića so Domžalčani do zadnjega sodnikovega piska žogo uspešno zadržali in mirno pripeljali tekmo do konca ter dosegli težko pričakovano zmago s 3:1.

90+1. minuta: Po protinapadu Nicholsona je Kirm prišel do strela z leve strani. Z 20 metrov je meril previsoko.

90+1. minuta: Osuji je priboril prosti strel na levi strani polovice Domžal. Po podaji Celcerja je na prvi vratnici žogo z glavo oplazil Ibričić, razčistil pa je Gnezda Čerin.

89. minuta: Klemenčič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Celcerja je pred vrati z glavo odbil Nicholson.

menjava86. minuta: V ekipi Domžal je Mateja Podlogarja zamenjal Andraž Kirm.

85. minuta: Podlogar je odbil v kot z desne strani. Po podaji Celcerja je Lipušček pred vrati streljal mimo desne vratnice.

82. minuta: Po predložku Celcerja z leve strani je Smajlagić z glavo streljal previsoko.

menjava82. minuta: V ekipi Gorice je Kotnika zamenjal Jermol.

menjava81. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Ruben Belima. 

80. minuta: Ibričić je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

zoga3:1 Nicholson; 77. minuta: Gooooooooooooooooool! Domžalčani so izpeljali lep napad na polovici Gorice. Gnezda Čerin je podal do Melnjaka, ki je z desne strani poslal predložek pred vrata. Nicholson je z imenitnim strelom z glavo dosegel še svoj drugi gol na tekmi in četrtega na zadnjih dveh tekmah!

menjava72. minuta: V ekipi Domžal je Nermina Hodžića zamenjal Žan Žužek. Celcer je izvajal prosti strel na levi strani. Pred vrati je z glavo podaljšal Lipušček, na drugi vratnici pa je Grudina z voleja meril za las previsoko.

70. minuta: Po predložku Curka z desne strani je do strela prišel Osuji. Na pravem mestu je bil vratar Mulalić.

menjava66. minuta: V ekipi Gorice je Kavčiča zamenjal Džuzdanović.

66. minuta: Gorica je prišla do kota z leve strani. Po podaji Celcerja je pred vrati odbil Dobrovoljc. V nadaljevanju akcije je po novem predložku gostov odlično posredoval Mulalić in Domžalčani so se ubranili.

64. minuta: Melnjak je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. po Podaji Celcerja je Lipušček z glavo streljal mimo leve vratnice. 

zoga2:1 Smajlagić; 62. minuta: Celcer je z leve strani poslal predložek v kazenski prostor Domžal. Tam sta nespretno posredovala Dobrovoljc in Klemenčič. Žoga je prišla do Smajlagića, ki mu iz bližine ni bilo težko premagati nemočnega vratarja Mulalića.

54. minuta: Sikošek je odbil v kot z desne strani. Po podaji Osujija so Domžalčani odbili do Humarja. Ta je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je žoga prišla do Kotnika. Ta je streljal iz obrata, a vratar Mulalić ni imel težjega dela z obrambo.

51. minuta: Po napaki Tomička pri vračanju žoge svojemu vratarju je Ibričić krenil proti vratom Gorice. Po preigravanju so gostje strel kapetana Domžal uspešno blokirali.

47. minuta: Kot z desne strani je izvedel Celcer. Pred vrati je uspešno z glavo odbil Nicholson. 

46. minuta: Klemenčič je po mnenju pomočnika sodnika Uroša Benca storil prekršek globoko na desni strani polovice Domžal. Po predložku Celcerja je strel Kotnika z glavo z odlično obrambo v kot odbil vratar Mulalić. 

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Gorice.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Bojan Mertik je označil konec prvega polčasa, ki so ga več kot zasluženo z dvema goloma prednosti dobili Domžalčani.

zoga2:0 Nicholson; 40. minuta: Sikošek je potegnil po levi strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je Nicholson močno streljal z glavo. Nespretnemu Sorčanu je žoga zletela med nogama v mrežo! Tretji gol Jamajčana na zadnjih dveh tekmah.

38. minuta: Hodžić je priboril prosti strel na desni strani polovice Gorice. Po predložku Ibričića je z glavo odbil Tomiček.

36. minuta: Melnjak je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića, Podlogar na prvi vratnici žoge z glavo ni najbolje zadel. 

35. minuta: Prosti strel s 25 metrov je izvedel Ibričić, ki je mojstrsko meril čez živi zid, a se je vratar Sorčan izkazal z odlično obrambo.

rumeni karton mali34. minuta: Zaradi prekrška nad Tonćijem Mujanom je rumeni karton prejel Humar.

33. minuta: Po predložku Melnjaka z desne strani je Sorčan odbil v kot z leve strani. Po podaji Mujana je na prvi vratnici odbil Lipušček.

31. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je pred vrati s pestjo odbil vratar Sorčan.

30. minuta: Melnjak je ob levi stranski črti našel Mujana, ki je prodrl v kazenski prostor. Po preigravanju je streljal močno s strani, vratar Sorčan je bil zanesljiv.

rumeni karton mali28. minuta: Zaradi prekrška nad Smajlagićem je rumeni karton prejel Adam Gnezda Čerin.

27. minuta: Gnezda Čerin je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Gorice. Po kratki podaji Ibričića je s prve streljal Gnezda Čerin, a so Goričani znova uspešno blokirali.

17. minuta: Po predložku Melnjaka z desne strani je Nicholson streljal z glavo. Vratar Sorčan je bil zanesljiv.

15. minuta: Lepa akcija rumenih na desni strani polovice Domžal. Gnezda Čerin je podal do Melnjaka, ki je močno sprožil proti dolgemu kotu. Za las je zamudil Nicholson in žoga je zletela mimo desne vratnice.

14. minuta: Nicholson je priboril prosti strel na levi strani polovice Gorice. Po uigrani akciji je z razdalje streljal Gnezda Čerin, a so gostje znova uspešno blokirali.

13. minuta: Po predložku Mujana z leve strani je Nicholson z glavo podaljšal do Podlogarja. Slednji je streljal z voleja, a so gostje v zadnjem trenutku uspešno blokirali.

zoga1:0 Podlogar; 10. minuta: Osuji je odbil v kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na bližnji vratnici streljal Podlogar. Gostje so odbili do Nicholsona, ki je poizkušal s peto. Žoga je prišla do Podlogarja, ki je že ležal na tleh, a je z odličnim strelom v dolgi kot premagal nemočnega Sorčana.

8. minuta: Po novem predložku Mujana z leve strani je Nicholson z glavo streljal mimo vrat.

7. minuta: Podlogar je priboril prosti strel na desni strani polovice Gorice. Po podaji Ibričića je pred Nicholsonom odbil Lipušček. Na levi strani je do žoge prišel Gnezda Čerin, ki je poslal nov predložek, tokrat je s pestjo odbil Sorčan.

5. minuta: Prva nevarnost pred vrati Gorice. Po predložku Mujana je tik pred Nicholsonom z glavo odbil Lipušček. Do strela z voleja je prišel Melnjak, ki žoge ni najbolje zadel.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB