FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Gregor Sikošek: "Zadnje predstave nas navdajajo z optimizmom"

Domžalski nogometaši bodo v tem tednu odigrali kar dva obračuna - prvega že jutri, drugi pa bo na sporedu v nedeljo. Na jutrišnjem dvoboju, ki se začne ob 15:10, se bodo rumeni pomerili z Gorico, konec tedna nato sledi še dvoboj s Celjem.

nkd 2 sikosek

Čaka nas naslednji v nizu zahtevnih obračunov. Po tekmi z Olimpijo ni bilo veliko časa za počitek, a smo vseeno dobro pripravljeni na Gorico. Zadnje predstave nas navdajajo z optimizmom, navsezadnje smo proti najboljšima slovenskima moštvoma v razmaku le nekaj dni dosegli kar šest zadetkov in ob tem prikazali zelo dobri predstavi. Čas je, da te dobre igre kronamo tudi z boljšim točkovnim izkupičkom, s čimer verjamem, da nam bo to uspelo že jutri,“ je misli pred jutrišnjo tekmo z Gorico strnil branilec Gregor Sikošek. 

Jutrišnji dvoboj s primorsko zasedbo bo odigran v okviru 14. kola Prve lige Telekom Slovenije, ki je bil na sporedu minuli vikend. Vremenski pogoji tedaj žal niso omogočali regularnih pogojev za igro, s čimer je vodstvo tekmovanja sklenilo, da se bo tekma odigrala jutri. 

Skupno sta se v najmočnejšem prvoligaškem tekmovanju Domžale in Gorica pomerila na 73 obračunih. 23 je bilo domžalskih zmag, 29 novogoriških, 21 tekem pa se je končalo brez zmagovalca. V lov za nove točke se rumeni tokrat podajajo brez kaznovanih nogometašev, pravice nastopa nima le suspendirani Amedej Vetrih, ki se bo lahko na zelenice vrnil konec meseca. “Pomerili se bomo z zelo fizično ekipo, ki veliko igra na preskok. Imajo močne in visoke nogometaše, kar s pridom izkoriščajo. Pripravljeni smo nanje, skušali bomo onemogočiti njihova najmočnejša orodja. Prepričani smo, da lahko z našo igro, našim sistemom in močno željo, ki vlada med nami, tekmo tudi dobimo,“ še dodaja mladi bočni branilec, ki je v tej sezoni zbral šest ligaških nastopov.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Jernej Ogorevc

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB