FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Simon Rožman: "Igra nas navdaja z optimizmom"

Domžalski nogometaši se iz Stožic, kjer smo bili priča pravemu nogometnemu spektaklu, vračajo z več kot zasluženim remijem. Rumeni so se z dobro predstavo odlično zoperstavili ljubljanski Olimpiji, proti kateri so večji del srečanja vodili, ji zabili štiri zadetke, na koncu pa so po ofenzivi gostiteljev na svoj račun dodali sedemnajsto točko v sezoni.

nkd 0

Čestitke igralcem za prikazano na tem izredno zahtevnem gostovanju v Ljubljani. Za nami je odlična tekma, ki je lahko zadovoljila gledalce. Nogomet se igra zanje, včeraj pa so lahko videli veliko zadetkov, poizkusov, dinamike, dvobojev … Uvod v dvoboj nam ni najbolje uspel, a smo hitro vzpostavili ravnovesje. Sledilo je obdobje, ko smo imeli veliko od igre, skušali smo pritiskati na njihovo zadnjo linijo, hkrati smo dobro izkoriščali tudi protinapade. Ko smo povedli z dvema zadetkoma, smo se ob ofenzivi Olimpije odločili za blok, saj smo vedeli, da bodo šli na vse ali nič. Rezultatsko nam je lahko žal, da nismo iztržili več, kar pa se tiče vsebine, pa smo se odlično zoperstavili tekmecu in smo lahko zadovoljni. Igra nas navdaja z optimizmom, pogumno pa gremo sedaj v nove izzive. Igralcem še enkrat čestitke za prikazano, za borbenost in njihovo željo,“ je po tekmi dejal trener Simon Rožman.

Domžalski nogometaši so se v razmaku zgolj nekaj dni pomerili z obema vodilnima moštvoma v slovenski ligi, obakrat prikazali zelo dobri predstavi, žal pa tudi obakrat ostali brez zmage. Kot poudarja 35-letni trenerski strokovnjak, tovrstne situacije nedvomno pustijo določen vpliv na moštvo, a se slednje ne predaja in kaže izreden odnos. “Ni lahko, to je vsem kristalno jasno. Psihološki vpliv vsekakor ostaja, a se mu fantje odlično zoperstavljajo. Veseli me, da so še vedno željni, motivirani, da med njimi vlada odlično vzdušje. Dihamo kot eno, vztrajamo, da se ne bomo predali. Tudi včeraj so se borili do konca, pokazali so kakovost in skozi vsebino, ki je vsem dobro poznana, odlično parirali tekmecu. Verjamem, da bomo v nadaljevanju jesenskega dela rezultatsko uspešnejši, nato pa v zimskem premoru naredili dobre priprave in pripravili dobro osnovo za spomladanski del. V slednjem pa sem prepričan, da se lahko naša rezultatska krivulja močno povzpne,“ dodaja domžalski strateg, ki bo svoje moštvo znova vodil že v sredo, ko se bodo domžalski nogometaši pomerili z Gorico.

Zaostala tekma 14. kola Prve lige Telekom Slovenije se bo v Športnem parku začela ob 15:10.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound