FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V nedeljo že nova tekma - tokrat z Olimpijo

Pokalna zgodba je za nami, misli pa že usmerjene proti naslednjemu ligaškemu izzivu. V nedeljo se domžalski nogometaši podajajo na novo zahtevno gostovanje, ki ga bodo ob 16:15 odigrali v ljubljanskih Stožicah. Njihov tekmec bo Olimpija, trenutno drugo uvrščena zasedba prvoligaške konkurence.

nkd 13 cerin

Tekmo z Mariborom smo že odmislili, sedaj je pred nami nov zahteven obračun. Pravzaprav ne samo eden, ampak kar trije v nizu. V tednu dni se bomo pomerili s tremi tekmeci iz zgornje polovice lestvice, tako da nas čakajo naporni dnevi. Smo dobro pripravljeni, tako fizično kot taktično. Zadnje predstave nas navdajajo z optimizmom, hkrati tudi upamo, da nam ne bo znova ponagajala nesreča. Želja je seveda zmaga, tako kot vselej in proti vsakemu nasprotniku. Olimpijo dobro poznamo, tudi oni nas, tako da večjih skrivnosti ni. So favoriti, igrajo v dobri formi, a se ne predajamo. Dali bomo vse od sebe, da nam vendarle uspe priti do močno želene zmage,“ poudarja obetavni Adam Gnezda Čerin.

19-letni vezist, sicer tudi član mlade slovenske reprezentance, je v tej sezoni standardni član domžalske enajsterice. Skupno je zbral že devetnajst nastopov, dosegel dva zadetka in dodal še dve asistenci. Med strelce se je vpisal tudi na sredini tekmi z Mariborom, ki se je za naše moštvo končala z nesrečnim razpletom.

nkd 7 cerin

Odlično smo se pripravili na tekmeca in tudi prikazali zelo dobro predstavo. Imeli smo nadzor nad potekom tekme, zabili dva zadetka, s čimer smo bili zelo blizu napredovanju. Na koncu se je končnica nesrečno odvila, prejeli smo zadetek, ki nas je povsem presekal. Smo razočarani, a tudi porazi so del nogometa. Ni kaj, časa za objokovanje ni, gremo v nove tekme in v nove zmage,“ je še dodal Gnezda Čerin.

Nedeljski dvoboj v Stožicah se bo začel petnajst čez šestnajsto, v neposrednem televizijskem prenosu pa si ga bo mogoče ogledati na TV Slovenija 2.

Besedilo: Alen Obrez

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound