FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Dario Melnjak: "Nadaljevati z našo usmeritvijo"

Domžalski nogometaši so se po dveh prostih dneh znova zbrali na skupnem treningu. Spočiti, motivirani in z obilo želje so začeli s pripravami na nedeljski obračun z Aluminijem, ki se bo v Športnem parku začel ob 20:15.

nkd 22 melnjak 

Fizično in predvsem psihološko smo se spočili, po zahtevnem tednu, ki je za nami, smo to vsekakor potrebovali. Razpleta tekem z Ufo in Muro smo že odmislili, v nove izzive pa se vračamo motivirani in željni, da krivuljo rezultatov znova obrnemo navzgor. Preprosto moramo nadaljevati z našo zgodbo, še naprej moramo trdo delati, analizirati napake in se na vsakega nasprotnika maksimalno pripraviti. To je recept, ki smo se ga posluževali v preteklosti in to je usmeritev, ki jo bomo uporabljali tudi v prihodnje,“ je pred dopoldanskim treningom dejal Dario Melnjak, ki je v tej sezoni vknjižil prav vse igralne minute. Še posebej navdušujoče so bile njegove predstave v kvalifikacijah za evropsko ligo, kjer se je izkazal tudi z dvema zadetkoma.

Zelo dobro smo začeli s sezono, vknjižili dve ligaški zmagi, se odlično predstavili proti Širokem Brijegu in navsezadnje tudi proti Ufi. Proti slednji naša zares odlična predstava žal ni bila nagrajena s kančkom sreče, izpad pa je zagotovo pustil določene posledice. V nedeljo se je to poznalo, bili smo psihološko kot tudi fizično prazni. A to ni izgovor, Mura je bila boljša in je zato zasluženo prišla do zmage. Pomembno je, da smo sedaj spet skupaj, pozitivni in odločeni, da uresničimo vse preostale cilje v tej sezoni. Iz tekme v tekmo želimo napredovati, poosebljati filozofijo, ki jo od nas zahteva trener, prepričan pa sem, da bodo naše namere tudi rezultatsko nagrajene,“ poudarja hrvaški branilec. 

Domžalski nogometaši so na dosedanjih treh ligaških tekmah vknjižili šest točk – po uvodnih zmagah proti Krškemu in Rudarju, kjer so pred domačim občinstvom dosegli zanesljivi zmagi, so v zadnjem kolu premoč morali priznati murskosoboški Muri. S prvoligaškim izzivom se bodo znova soočili v nedeljo, ko bodo v Športnem parku gostili Aluminij. “Želja je zmaga in vrnitev v zmagovalni ritem. Do konca jesenskega dela je cilj čim večje število ligaških točk, napredovanje v pokalu, vse to pa želimo doseči ob naši prepoznavni igri,“ poudarja 25-letni nogometaš.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Sportida

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound