FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Sledi gostovanje v Murski Soboti

Letošnja evropska zgodba je zaključena, pozornost našega moštva pa se znova vrača proti prvoligaškemu tekmovanju. Le to se bo nadaljevalo že jutri, ko nas čaka gostovanje pri Muri, s katero se bomo pomerili ob 18. uri.

nkd 8

“Dvoboj z Ufo je že pozabljen. Žal nam ni uspelo, čeprav smo bili resnično blizu. Predvsem smo bili razočarani zaradi dejstva, da smo bili boljši nasprotnik, a to je pač nogomet. Enkrat ti da, drugič vzame. Vsekakor pa smo znova pridobili nove zelo koristne izkušnje, ki jih bomo skušali unovčiti v prvoligaškem in pokalnem tekmovanju,“ se je na četrtkov dvoboj ozrl branilec Tilen Klemenčič, v zadnjem letu eden najbolj standardnih članov domžalske zasedbe.

22-letni nogometaš je tudi v tej sezoni odigral vseh šest dosedanjih obračunov, na katerih so rumeni prikazali zelo dobre predstave. Še posebej uspešni so bili na obeh ligaških dvobojih, na katerih so skupno dosegli pet zadetkov, prejeli enega, s šestimi osvojenimi točkami pa se Domžalčani zasluženo nahajajo na vrhu prvenstvene lestvice. V boj za nove ligaške točke se bodo varovanci Simona Rožmana podali že jutri, ko se bodo v Murski Soboti pomerili z letošnjim prvoligaškim novincem Muro. Prekmurska zasedba je v tej sezoni še neporažena – na prvem dvoboju so nogometaši Mure pred domačimi gledalci remizirali s Triglavom, na drugem pa vknjižili točko v Mariboru.

Cilj so vsekakor tri točke. Zavedamo se vloge favorita, a se hkrati tudi dobro spominjamo lanskega pokalnega obračuna v Murski Soboti, ko smo doživeli nenadejan poraz. Tedaj nismo bili maksimalni, nogometaši Mure pa so to znali izkoristiti. Tista tekma je bila pravo opozorilo za vse nadaljnje obračune, tudi za jutrišnjega. Vsebinska plat naše igre je znana, do zmage želimo priti z našo prepoznavno igro, od katere nismo odstopali niti v Evropi. Če bomo v takšni dnevni formi kot proti Ufi, imamo dobre možnosti, da nadaljujemo s serijo dobrih rezultatov,“ poudarja Klemenčič.

Dvoboj z Muro, ki ga bo sodil Slavko Vinčič, si boste lahko v neposrednem televizijskem prenosu ogledali na Planet TV.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Žiga Zupan

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound