FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Novinarska konferenca pred četrtkovim obračunom z Ufo

Le še dva dneva nas ločita do četrtkovega evropskega spektakla v Športnem parku. Domžalski nogometaši bodo na drugem letošnjem domačem evropskem obračunu gostili rusko Ufo, s katero so se na prvi kvalifikacijski tekmi za evropsko ligo razšli z rezultatom 0:0. Pričakovanja pred povratnim obračunom sta na današnji novinarski konferenci strnila trener Simon Rožman in branilec Matija Širok.

nkd 2

Pomerili se bomo z ruskim strojem, ekipo, ki je izredno organizirana in po kakovosti spada v rang lanskoletnega tekmeca Freiburga. Zavedamo se, kaj nas v četrtek čaka, a to nikakor ne znižuje naših ambicij. Smo tekmovalno ambiciozni, želja je uvrstitev v tretji krog. Za napredovanje bomo morali biti maksimalni na vseh nivojih, ob tem bomo potrebovali še kanček dodatne energije, za katero upamo, da bo prišla s tribun. Nogometaši so pripravljeni, željni, ambiciozni in se v obračun podajajo v odlični formi. Nedeljska zmaga je znova potrdila, da imamo kakovost in pravo vsebino, s katero je mogoče prav vse,“ je dejal domžalski strateg, čigar varovanci se v četrtkovo tekmo z Ufo, ki se bo začela ob 20:30, podajajo z odlično popotnico ligaške zmage nad Rudarjem. V Športnem parku so Velenjčane ob zares odlični igri ugnali s 3:1, med strelce sta se vpisala Tonči Mujan in Senijad Ibričić, ki je bil uspešen dvakrat. 

V primerjavi z nedeljskim obračunom bodo potrebne določene taktične korekcije. Evropski nivo zahteva nekoliko drugačen pristop, kar smo lahko videli že na prvi tekmi. Takrat smo bili v fazi defenzive blizu popolnosti, določene rezerve pa smo imeli predvsem v fazi napada. Če nam uspe na tej ravni izboljšati našo predstavo, bomo korak bližje izpolnitvi naših sanj,“ je še dodal 35-letni domžalski strateg.

nkd 15 sirok

Da si nove evropske senzacije želijo tudi nogometaši, poudarja branilec Matija Širok, ki zagotavlja, da se bodo rumeni bojevniki znova borili do zadnjih atomov moči. “Že večkrat smo dokazali, da smo konkurenčni tudi najboljšim. Odlično delo skozi sezono se kaže prav na teh evropskih tekmah, kjer se želimo v čim boljši luči prikazati nogometni javnosti. Smo zelo motivirani, v garderobi vlada pozitiven utrip, ki ga želimo prenesti tudi na zelenico. Na prvi tekmi smo dosegli dobro izhodišče, pred svojimi navijači pa ga želimo v četrtek nadgraditi do te mere, da bomo na koncu mi tisti, ki se bomo veselili. Ne bo lahko, a smo pravi kolektiv, ki lahko premosti tudi najvišje ovire.“

Vstopnice za tekmo z Ufo so v torek in sredo še na voljo po predprodajni ceni 5 EUR. Na dan tekme bo cena vstopnice znašala enotnih 10 EUR (tudi za otroke, mladostnike in upokojence).

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound