FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Kobie Morris: "Zaenkrat je vse preseglo moja pričakovanja"

Za domžalskimi nogometaši je zadnja pripravljalna tekma pred novo sezono. V Športnem parku so se pomlajeni rumeni bojevniki pomerili z ukrajinskim prvoligašem Zoryjo, ki je bila boljša z rezultatom 1:3. Edini zadetek za zasedbo dvakratnih slovenskih prvakov je dosegel napadalec Nermin Haljeta, ki je bil uspešen v drugem polčasu.

nkd 9 morris

Trener Simon Rožman je na tokratnem dvoboju priložnost namenil predvsem mlajšim nogometašem, saj so rumeni srečanje začeli v postavi Mulalić, Rom, Morris, Guček, Tubić, Žužek, Šipek, Urbančič, Haljeta, Mujan in Hebaj. V nadaljevanju so nato vstopili še Tetičkovič, Žinič, Gutić, Vrandečič, Petric in Kirm, za katerega je bila to prva tekma po operaciji pete. 

Za nami je zelo koristna tekma, saj smo se pomerili z odlično ekipo iz močne ukrajinske lige. Prvič smo v tej sestavi odigrali vseh devetdeset minut, v katerih smo videli veliko dinamike. Tekmecu smo se zoperstavili po najboljših močeh, zadetke pa prejeli predvsem zaradi manjših napak, ki jih je tako kakovostna zasedba hitro izkoristila. Vsekakor smo se lahko veliko naučili, tako da je bila za nas to zelo dobra preizkušnja,“ je po dvoboju dejal obetavni branilec Kobie Morris, ki se je naši zasedbi pridružil ob začetku pripravljalnega obdobja. 22-letni nogometaš se je hitro vklopil v moštvo, v minulem mesecu pa pokazal zelo vzpodbudne predstave, s katerimi bo resen kandidat za mesto v osrednjem delu branilske linije.

nkd 5 morris

Vesel sem, da so me fantje tako lepo sprejeli. Zaenkrat se v Domžalah odlično počutim, saj je prav vse še preseglo moja pričakovanja, ki sem jih pred prihodom v rumeno družino imel o tukajšnjem delu in pogojih. Vedel sem, da se tukaj res dobro dela, a sem sedaj še dodatno spoznal, zakaj je to idealno okolje za mlade nogometaše. Pred mano je proces trdega dela in dokazovanja, skozi katerega se želim dokazati in si izboriti svojo priložnost. Sem zelo motiviran in srečen, da sem tukaj,“ poudarja nogometaš hrvaško-ameriških korenin.

Vse misli domžalskega moštva so sedaj že usmerjene proti četrtkovem prvem evropskem dvoboju s Širokim Brijegom, ki se bo začel ob 20. uri. Rumeni bojevniki se na gostovanje v Bosno in Hercegovino zavoljo trdega dela podajajo dobro pripravljeni in željni, da nadaljujejo z uspešnimi predstavami iz minule sezone, dodaja Morris: “Čaka nas zahtevna tekma in kakovosten tekmec. Prepričan sem, da se bomo nanj v prihodnjih dneh odlično pripravili, a je seveda najpomembneje, da se sami prikažemo v dobri luči. Odlično smo trenirali, priprave smo opravili po zastavljenem načrtu, tako da lahko rečem, da se v sezono podajamo z dobro popotnico. Želimo si, da bi bila tudi ta sezona tako uspešna kot lanska, v kateri so fantje dosegli nekaj res fantastičnih rezultatov.“

Besedilo in foto: Alen Obrez

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound