FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prijateljska tekma: Domžale - Zorya 1:3 (FOTO)

1 : 3

DOMŽALE

konec

ZORYA

Prijateljska tekma, Športni park Domžale

Haljeta 66' Več ... Karavaiev 45'
    Shalfyeyev 74'
    Lunov 90+1'

 

 

DOMŽALE ZORYA
22 Ajdin Mulalić menjava46' 30 Zauri Makharadze menjava46'
2 Luka Guček menjava73' 21 Da Silva menjava60'
7 Jošt Urbančič 29 Yevhen Cheberko menjava60'
11 Tonči Mujan menjava46' 9 Artem Gromov menjava60'
13 Žan Žužek 20 Oleksandr Karavaiev menjava60'
14 Kobie Morris 10 Dmytro Khomchenovskyy menjava60'
18 Nermin Haljeta 7 Vladyslav Kochergin menjava60'
19 Kristijan Šipek 27 Yevhen Opanasenko menjava60'
33 Matija Rom menjava67' 4 Vasyl Pryyma menjava60'
70 Rubin Hebaj menjava60' 77 Oleksandr Svatok menjava60'
73 Denis Tubić menjava69' 15 Vitalii Vernydub menjava60'
 
36 Miha Tetičkovič menjava46' 1 Da Silva menjava46'
4 Gaber Petric menjava60' 17 Levan Arveladze menjava60'
15 Andraž Žinič menjava67' 35 Viacheslav Checher
16 Andraž Kirm menjava69' 16 Mohamed El Bouazzati menjava60'
30 Lovro Vrandečič menjava46' 55 David Faupala menjava60'
41 Din Gutić menjava73' 5 Artem Hordienko menjava60'
    6 Mykyta Kamenyuka menjava60'
    8 Ihor Kharatin menjava60'
    48 Maksyn Lunov menjava60'
    56 Dmytro Lytvyn menjava60'
    34 Yegor Shalfyeyev menjava60'
    18 Oleksandr Tymchyk menjava60'

V ekipi Domžal zaradi poškodb manjkata Nermin Hodžić in Petar Franjić. Amedej Vetrih nima pravice nastopa.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
       

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Haljeta 66'  Rom 64'   
     
ZORYA
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Karavaiev 45'     
1:2 Shalfyeyev 74'    
1:3 Lunov 90+1'    

zoga1:3 Lunov; 90+1. minuta: Lunov je po desni strani prodrl vse do vrat Domžal. S petih metrov je natančno meril pod prečko in povišal vodstvo Ukrajincev na dva gola. 

89. minuta: Faupala je prodrl po desni strani vse do vrat Domžal. Močno je streljal, a se je znova izkazal vratar Tetičkovič.

86. minuta: Z zvitim strelom v dolgi kot je poizkušal Lunov, ki je meril za las mimo vrat.

78. minuta: Lunov je žogo zavrnil do Kharatina, ki je z 20 metrov meril za las mimo desne vratnice.

76. minuta: Faupala je prodrl po levi strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je bil osamljeni Lunov. Močno je sprožil pod prečko, a se je znova z izjemno obrambo izkazal vratar Tetičkovič.

zoga1:2 Shalfyeyev; 74. minuta: Po predložku Kamenyuka na desno stran kazenskega prostora je bil v skoku od Vrandečiča višji Arveladze. Žoga je prišla do Shalfyeyeva, ki je s petih metrov zadel desni kot vrat Domžal.

69. minuta: Guček je odbil v kot z desne strani. Po podaji pred vrata je z glavo odbil Vrandečič.

zoga1:1 Haljeta; 66. minuta: Vrandečič je uspešno prodrl po levi strani. Po tleh je podal v kazenski prostor do Tubića, ki je streljal s prve. Žogi je na poti proti vratom smer spremenil Haljeta in izid izenačil.  

65. minuta: El Bouazzati je prodrl po desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je bil povsem osamljen Lunov, ki je z 10 metrov močno streljal z glavo. Z vrhunsko obrambo je žogo odbil vratar Tetičkovič.

62. minuta: Po podaji Tubića je Petric nemudoma po vstopu prišel do strela znotraj kazenskega prostora. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Da Silva, ki je žogo odbil z nogo.

59. minuta: Hebaj je priboril prosti strel 22 metrov od vrat Zorye. Z neposrednim strelom je poizkušal Žužek, ki je meril previsoko. 

57. minuta: Khomchenovskyy je prodrl po levi strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je streljal Kochergin. Zadel je zunanji del mreže.

55. minuta: Urbančič je z dobrih 20 metrov močno streljal. Žoga je oplazila Vernyduba in vratar Da Silva je z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji Šipka so se gostje ubranili.

55. minuta: Šipek je izvajal kot z leve strani. Pred vrati je s pestjo uspešno odbil Da Silva.

53. minuta: Vrandečič je potegnil po levi strani. Poslal je odličen predložek na drugo vratnico. Vratar Da Silva je na kratko odbil, v zadnjem trenutku pa je pred Haljeto žogo v kot odbil eden od branilcev Zorye. Po podaji Tubića je bilo znova vroče pred vrati Ukrajincev, a so se slednji na koncu ubranili.

52. minuta: Po podaji Tubića je Urbančič z 20 metrov meril previsoko.

51. minuta: Da Silva je poizkušal s strelom s 25 metrov. Meril je v spodnji desni kot, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Tetičkovič.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Zorye. Oba trenerja sta med odmorom zamenjala vratarja. V ekipi Domžal pa je namesto Tonćija Mujana vstopil še Lovro Vrandečič.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik je označil konec prvega polčasa.

zoga0:1 Karavaiev; 45. minuta: Po dolgi podaji Ukrajincev se je sam pred vratarjem Mulalićem znašel Karavaiev. Z rutiniranim strelom v spodnji desni kot je popeljal Zoryo v vodstvo.

44. minuta: Da Silva je s 25 metrov poizkušal s strelom, a je meril previsoko.

38. minuta: Po globinski podaji Ukrajincev je bil Khomchenovskyy sam pred vratarjem Mulalićem, ki je stekel iz vrat. Ukrajinec je žogo poslal mimo domžalskega čuvaja mreže, a tudi mimo leve vratnice.

30. minuta: Po predložku Cheberka z leve strani je na drugi vratnici z voleja streljal Karavaiev. Meril je mimo leve vratnice.

26. minuta: Po poigravanju domače obrambe je do žoge prišel Karavaiev, ki je podal v sredino do osamljenega Gromova. Ta je streljal z 11 metrov, a se je z izjemno obrambo izkazal vratar Mulalić, ki je odbil v kot.

25. minuta: Guček je odbil v kot z desne strani. Po podaji Da Silve je žoga prišla do Khomchenovskyja, ki je z voleja streljal previsoko.

18. minuta: Haljeta je priboril prosti strel dobrih 25 metrov od vrat Zorye. Z neposrednim strelom je poizkušal Tubić, ki je meril previsoko.

17. minuta: Hebaj je prodiral po desni strani. Na vrhu kazenskega prostora je podal do Šipka, ki je žogo namestil Haljeti. Novinec v domžalskem dresu je streljal za las mimo desne vratnice.

14. minuta: Vratarju Makharadzeju je na levi strani žogo ukradel Haljeta. Podal je v sredino, kjer so Ukranjici odbili v kot. Po podaji Mujana je žoga zletela z igrišča.

13. minuta: Morris je odbil v kot z leve strani. Po podaji Kochergina je pred vrati z roko odbil Mulalič. Do strela je prišel Da Silva, na golovi črti pa je izbil Rom.

10. minuta: Morris je odbil v kot z desne strani. Po podaji Khomchenovskyja z leve je na drugi vratnici z voleja streljal mimo desne vratnice. 

1. minuta: Žužek je odbil v kot z desne strani. Po podaji Da Silve je na prvi vratnici odbil Hebaj. Po predložku Khomchenovskyja je na drugi vratnici streljal Svatok. Z golove črte je odbil Morris.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound