FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Žan Žužek vsaj še tri sezone v domžalskem dresu!

Deset dni pred začetkom nove sezone iz klubskih pisarn prihaja nova kadrovska novica. Podaljšanje pogodbe smo sklenili z obetavnim Žanom Žužkom, sicer otrokom domžalskega kluba, ki bo rumeni dres nosil vsaj še do poletja 2021.

46 zuzek fl20170629

Aktualno pogodbo, ki bi se iztekla prihodnje poletje, smo namreč podaljšali še za dve dodatni leti, s čimer bo raznovrstni nogometaš, ki se odlično znajde v branilski ali zvezni vrsti, še naprej pomemben člen našega moštva. V prejšnji sezoni je član mlade slovenske reprezentance vknjižil 32 nastopov, dosegel tri zadetke in dodal eno asistenco. 

Zelo sem vesel, da klub zaupa vame in vlaga v moj razvoj. Tukaj se odlično počutim, v tem klubu sem zrasel in se nogometno izobrazil. S ponosom nosim rumeni dres, podaljšanje pogodbe pa je zame nov mejnik, ki mi predstavlja veliko motivacijo za prihodnje delo. V prvi sezoni, ko sem bil del članskega moštva, sem se skušal čim bolje privaditi na članski nogomet, v lanski sem že dobil več priložnosti, v letu, ki prihaja, pa si seveda želim nadaljnjega napredka, ki je seveda tesno povezan s trdim delom. V tej fazi kariere je to najboljše možno okolje zame,“ je ob sklenitvi novega dogovora dejal 21-letni Domžalčan, ki je že od samega začetka svoje nogometne poti član našega kluba. V tem času je z mlajšimi selekcijami osvojil praktično vse ligaške in pokalne lovorike, slednje se je lani veselil tudi s članskim moštvom.

Zadovoljstva ob sklenitvi novega dogovora ni skrival športni direktor Matej Oražem, ki s kadrovskimi potezami še naprej uresničuje klubsko strategijo razvoja mladih nogometašev. “Žan postaja vse pomembnejši člen našega moštva in si je tako brez dvoma zaslužil podaljšanje pogodbe. Naša skupna želja je, da bo v prihodnje njegova vloga še večja, pot do tega pa je seveda znana. Še naprej mora trdo delati in nadaljevati s takšnim odnosom. Na ta način se bo lahko tudi v prihodnje uspešno soočil z vsakim izzivom in nadaljeval s hitrim razvojem, s katerim bo lahko še precej dvignil nivo svojih iger,“ poudarja prvi kadrovnik dvakratnih slovenskih prvakov.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound