FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Začetek prodaje sezonskih vstopnic

Nova sezona je že skoraj pred vrati. Do prve tekme nas loči le še dober teden, pred domačimi gledalci pa se bomo premierno predstavili 19. julija, ko bo na sporedu povratni dvoboj 1. kvalifikacijskega kroga za evropsko ligo. Nekaj dni kasneje se bo nato začelo tudi prvoligaško tekmovanje, v sklopu katerega bodo v prvem kolu rumeni bojevniki v Domžalah gostili Krško.

nkd 23

Najzvestejši navijači si boste lahko tudi v tej sezoni zagotovili stalni sedež v Športnem parku Domžale, saj bomo že v tem tednu začeli s prodajo sezonskih vstopnic. Le te bodo od petka, 6. julija, na voljo v klubskem NK Baru, kjer lahko najdete tudi našo navijaško trgovino.

Za izdelavo sezonske vstopnice, s katero si boste lahko ogledali vse ligaške, pokalne in evropske obračune v organizaciji Nogometnega kluba Domžale, bomo potrebovali vaše osebne podatke (ime in priimek, naslov bivališča, telefonska številka, e-naslov) in fotografijo.

Cena:  50 EUR // 30 EUR za dijake, študente in upokojence

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound