FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prijateljska tekma: Domžale - Rabotnički 1:1 (FOTO)

1 : 1

DOMŽALE

konec

RABOTNIČKI

Prijateljska tekma, Športni park Domžale

Ibričić 77'/11m Več ... Djofri 56'
     

 

DOMŽALE RABOTNIČKI
Dejan Milić (K) menjava46' 1 Bozinovski menjava46'
2 Luka Guček menjava57' 8 Šarkoski menjava46'
7 Jošt Urbančič menjava57' 27 Mitrev menjava46'
13 Žan Žužek menjava57' 17 Borha menjava46'
15 Blaž Urh menjava57' 26 Herera menjava29'
18 Nermin Haljeta menjava57' 21 Stjepanović (K) menjava46'
19 Kristijan Šipek menjava57' 22 Ackoski menjava46'
27 Gaber Dobrovoljc menjava57' 23 Todorovski menjava46'
30 Lovro Vrandečič menjava46' 18 Bopasu menjava46'
33 Matija Rom menjava57' 24 Petkovski menjava46'
70 Rubin Hebaj menjava57' 16 Fazliu menjava46'
 
22 Ajdin Mulalić menjava46' 12 Jankov menjava46'
36 Miha Tetičkovič 4 Stević menjava46'
6 Tilen Klemenčič Sadiki menjava46'
8 Matija Širok 55  Najdovski menjava29'
9 Lovro Bizjak 14 Dodevski menjava46'
10 Agim Ibraimi 20 Petev menjava46'
14 Kobie Morris 6 Kolevski menjava46'
17 Senijad Ibričić 7 Stevanović menjava46'
23 Dario Melnjak 11 Jankulovski menjava46'
26 Shamar Nicholson 99 Djofri menjava46'
41 Adam Gnezda Čerin 10 Petkovski menjava46'
73 Din Gutić menjava46'    
90 Zeni Husmani    

V ekipi Domžal manjkajo Andraž Kirm, Nermin Hodžić, Petar Franjić, Denis Tubić in Emir Azemović. Amedej Vetrih nima pravice nastopa.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
       

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Ibričić 77'/11m Dobrovoljc 54'   
     
RABOTNIČKI
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Djofri 56'      
     

Piscalka90+3. minuta: Glavni sodnik Leon Pašalić je označil konec tekme in Domžalčani so zabeležili še drugi remi na pripravljalnih tekmah.

84. minuta: Dodevski je prodrl v kazenski prostor z leve strani. Poslal je nizko podajo do Djofrija, ki je streljal. Klemenčič je odlično blokiral. Žoga je ponovno prišla do Djofrija, ki je streljal, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Mulalić.

zoga1:1 Ibričić/11m; 77. minuta: Po podaji Široka v kazenski prostor se je Nicholson odlično zagradil. S hrbta ga je podrl Sadiki in Domžalčani so prišli do enajstmetrovke. Z rutiniranim strelom je žogo v mrežo poslal Ibričić. 

72. minuta: Po strelu Bizjaka so branilci Rabotničkega odbili v kot. Po podaji Ibraimija je na drugi vratnici z glavo nevarno streljal Melnjak. Vratar Jankov je z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji Ibričića je vratar Jankov s skrajnimi močmi preprečil, da žoga ni končala neposredno v mreži. 

64. minuta: Ibraimi je z izjemno podajo v kazenskem prostoru našel Nicholsona. Jamajčan je z 12 metrov streljal po tleh, a se je vratar Jankov izkazal z odlično obrambo.

60. minuta: Po dolgi podaji Husmanija je Bizjak z glavo podaljšal do Melnjaka. Močan predložek po tleh je na prvi vratnici pričakal Nicholson, ki je z bližine meril previsoko.

58. minuta: Ibraimi je priboril prosti strel na desni strani polovice Rabotničkega. Po podaji Ibraimija je Bizjak žogo spravil do Gnezde Čerina. Ta je lepo preigral dva branilca Rabotničkega in streljal. Vratar Jankov se je izkazal z obrambo.

57. minuta: Trener Simon Rožman je v igro poslal preostali del moštva.

zoga0:1 Djofri; 56. minuta: Po napaki vratarja Mulalića je žogo v mrežo potisnil Djofri.

55. minuta: Urh je s podajo na desni rob kazenskega prostora v ogenj poslal Haljeto. Ta je po preigravanju sprožil v dolgi kot, a je meril previsoko.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Rabotničkega.

menjava46. minuta: V ekipi Domžal sta med odmorom Lovra Vrandečiča in Dejana Milića zamenjala Din Gutić in Ajdin Mulalić. V ekipi Robotničkega pa je prišlo kar do desetih menjav.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Leon Pašalič je označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Haljeta je pripravil prosti strel dobrih 20 metrov od vrat Makedoncev. Z neposrednim strelom je poizkušal Hebaj, ki je meril previsoko.

43. minuta: Žužek je na hitro izvedel prosti strel na polovici Rabotničkega in presenetil tekmeca. Podal je do Šipka, ki je bil sam pred vratarjem Bozinovskija. Ta je strel igralca z odlično obrambo odbil.

39. minuta: Po podaji Petkovskija je Bopasu prodrl v kazenski prostor. Tam je uspešno preigraval in z 11 metrov močno streljal. Nogo je v zadnjem trenutku podstavil Urh in vratar Milić ni imel težjega dela z obrambo.

25. minuta: Šarkoski je ob desni stranski črti dobro našel Bopasuja, ki je prodrl vse do vrat Domžal. Njegov strel je z odlično obrambo v kot odbil vratar Milić. Po podaji Ackoskija je na prvi vratnici odbil Urbančič.

19. minuta: Urbančič je na levem krilnem položaju v ogenj poslal Šipka. Ta je prodrl v kazenski prostor in žogo zavrnil do Hebaja, ki je močno streljal z 12 metrov. Branilci Rabotničkega so pred vrati uspešno blokirali.

13. minuta: Po napaki Stjepanovića je Hebaj sam krenil proti vratom Rabotničkega. Nekoliko z leve strani je močno sprožil, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Bozinovski.

10. minuta: Šipek je izvajal prosti strel globoko na levi strani polovice Rabotničkega. S tako imenovanega skrajšanega kota je podal na prvo vratnico, kjer je Haljeta z glavo streljal za las previsoko.

7. minuta: Rom je priboril prosti strel na levem robu kazenskega prostora Rabotničkega. Po podaji Šipka je pred vrati prišlo do pravega fliperja. Na koncu je žogo v mrežo poslal Hebaj, a so sodniki pred tem dosodili igranje z roko enega od domžalskih nogometašev.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound