FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Skupaj do vrha - skupaj po Evropi!

Prvi evropski obračun z bosansko-hercegovskim moštvom iz Širokega Brijega se hitro približuje, saj nas do dvoboja loči le še trinajst dni. Moštvo je že v polnih pripravah, precej živahno pa je tudi v klubskih pisarnah, kjer se vršijo vse organizacijsko-logistične aktivnosti za obe tekmi.

 3 zacetek fr20170726

Domžalski nogometaši bodo na tekmo v Široki Brijeg odpotovali v sredo, 11. julija, v dopoldanskih urah. Dvakratni slovenski državni prvaki se bodo s tamkajšnjim nasprotnikom pomerili dan kasneje, na tekmi pa bodo rumeni bojevniki potrebovali tudi vašo podporo!

Ravno s tem namenom smo se odločili, da bomo za vse navijače našega moštva organizirali pot v Bosno in Hercegovino, kjer se bo dvoboj 1. kroga kvalifikacij za evropsko ligo začel ob 20. uri. Avtobus bo proti prizorišču tekme v četrtek, 12. julija, krenil v zgodnjih jutranjih urah, po tekmi pa nato sledi povratek v Slovenijo. Predviden prihod domov je okrog 8. ure v petek. 

Cena avtobusnega prevoza in vstopnice znaša 55 EUR.

Informativne prijave zbiramo na tej povezavi. Organiziran prevoz bo izveden v primeru zadostnega števila prijav, vse zainteresirane, ki se boste prijavili preko informativnega obrazca, bomo o vseh morebitnih spremembah obvestili preko e-pošte. 

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound