FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Andraž Kirm tudi v prihodnje del rumene družine!

Domžalski nogometaši v teh dneh še uživajo na zasluženem dopustu, precej bolj delavno pa je v klubskih pisarnah, kjer se pospešeno vršijo številne organizacijsko-logistične aktivnosti pred začetkom nove sezone. Vse bolj popoln je tudi igralski mozaik našega moštva, del katerega bo tudi v prihodnje Andraž Kirm, s katerim smo sklenili dogovor o podaljšanju pogodbe. 

nkd

Izkušeni krilni nogometaš, ki se odlično znajde tudi na obeh bočnih položajih, je v zadnji sezoni navkljub težavam s poškodbami zbral štirinajst ligaških nastopov, dosegel en zadetek in dodal tri asistence. Čeprav se je moštvu pridružil šele konec oktobra, se je vanj hitro vklopil in s svojimi izkušnjami močno pripomogel k dobrim rezultatom rumenih.

“Zelo sem vesel, da smo se dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Rad bi se zahvalil trenerju, njegovemu štabu, predsedniku in seveda športnemu direktorju za izredno korekten odnos. Tukaj sem se vedno dobro počutil, Domžale so moj klub, zato se že veselim prihodnjih izzivov v rumenem dresu. Komaj že čakam, da se začnejo priprave, z njimi pa hitro prihajajo tudi evropske in ligaške tekme, na katerih se nadejamo čim boljšega rezultata,“ je po sklenitvi dogovora dejal 33-letni Kirm, ki je zadnji del sezone izpustil zaradi poškodb. Slednje so sedaj že preteklost, po uspešno prestani operaciji pete pa se domžalska šestnajstica hitro vrača v poln pogon.

Zaradi tega še toliko bolj čakam začetek priprave. Sem pri koncu okrevanja, po posebnem programu bom treniral še kakšen teden, nato pa bom že pripravljen na maksimalno obremenitev,“ je še dodal Kirm.

Sklenitve dogovora se je razveselil tudi športni direktor Matej Oražem, ki je z nekdanjim slovenskim reprezentantom sklenil novo enoletno pogodbo. “Andraž je navkljub težavam s poškodbami ogromno pripomogel k uspehom ekipe. Je pravi profesionalec, tako na kot tudi ob igrišču, zato je logično, da smo si ga želeli zadržati vsaj še eno leto. Verjamem, da so njegove poškodbe preteklost in da bo že na prvih tekmah sezone pripravljen. Prepričan sem, da bo s svojim znanjem in izkušnjami znova izredno pomemben člen naše zasedbe,“ poudarja prvi kadrovnik našega kluba, ki je tako poskrbel, da so nove pogodbe v zadnjem mesecu podpisali kar štirje pomembni nogometaši rumenih. Poleg Kirma je enoletno podaljšanje sklenil še Senijad Ibričić, dvoletno Matija Širok, tri leta pa bo v rumenem dresu nastopal še Ajdin Mulalić.

Besedilo in foto: Alen Obrez

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound