FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Ajdin Mulalić v Domžalah vsaj še prihodnje tri sezone!

Igralski mozaik za prihodnjo sezono je vse bolj popoln. Z veseljem lahko namreč razkrijemo, da smo podaljšanje pogodbe sklenili z vratarjem Ajdinom Mulalićem, ki bo domžalski dres nosil vsaj do poletja 2021!

20171028 00 Mulalic

Izredno sem vesel in ponosen, da smo se dogovorili za nov dogovor. V Domžalah sem že osem let, v tem času je ta klub postal moj dom in moja družina. Tukaj sem precej napredoval in se praktično dokončno vratarsko izoblikoval. Sezona, ki se počasi končuje, mi bo za vselej ostala v spominu, saj sem vknjižil svoj članski debi za Domžale, hkrati pa smo se s soigralci lahko razveselili številnih dobrih rezultatov. Veselim se že prihodnosti v domžalskem dresu in novih izzivov, ki so pred nami,“ je ob sklenitvi novega dogovora dejal 23-letni vratar, ki prihaja iz Bosne in Hercegovine, natančneje iz Bužima.

V Domžale je Mulalić prišel še kot kadetski nogometaš, nato branil za mladinsko moštvo, ob začetku članskega staža pa je bil dvakrat posojen v kranjsko Zarico in ljubljansko Ilirijo. Pred to sezono se je vrnil v Domžale in zasluženo vknjižil prvi uradni nastop v domžalskem dresu. Vrata našega moštva je namreč branil na septembrski tekmi z Olimpijo, ki bo zadnji nasprotnik rumenih v tej sezoni. Odtlej je skupno odigral dvajset tekem in vknjižil 1.792 igralnih minut.

Podaljšanja pogodbe se je razveselil tudi športni direktor Matej Oražem, ki si je z obetavnim vratarjem ob sklenitvi dogovora kot prvi segel v roke. “Ajdin je v letošnji sezoni dobil priložnost in jo zelo dobro izkoristil. Pokazal je svojo kakovost in hkrati dokazal, da imamo v naših vrstah dva odlična in enakovredna vratarja. Odlično je branil naša vrata, zato je podaljšanje pogodbe povsem logična posledica,“ je sprva poudaril prvi kadrovnik našega kluba in nato nadaljeval: “V karieri je prehodil trnovo pot. Od njegovega prihoda k nam iz Bosne in Hercegovine, ko kot kadet še ni imel pravice nastopa, tako da je prvič med vratnici stopil v mladinski zasedbi. V prvih članskih sezonah se je mudil na številnih posojah, a ves čas pridno garal in se boril za svoje mesto. V tem času je uspešno zaključil šolanje in hkrati tudi povsem osvojil slovenski jezik. Njegova pot je lahko vodilo za vsakega mladega nogometaša, saj je Ajdin pravi primer, koliko želje, volje, energije in odrekanja je potrebno za uspeh.“

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound