FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V pričakovanju (razprodanega) nedeljskega derbija

Domžalski nogometaši že z nestrpnostjo pričakujejo nedeljski obračun z Olimpijo, ki se bo v povsem razprodanem Športnem parku Domžale začela ob 16. uri. Obeta se pravi spektakel, na katerem je cilj zmaga, sta na današnji novinarski konferenci enotno poudarila nogometaša rumenih Senijad Ibričić in Gaber Dobrovoljc.

nkd 23

Obeta se izredno zanimiv obračun, pravi prvenstveni derbi. Vsi skupaj se ga že veselimo, saj ga bomo odigrali pred polnim stadionom. Tekma bo imela še dodaten tekmovalni naboj, a se z razpletom prvenstva ne obremenjujemo. Potrudili se bomo, da prikažemo najboljšo možno predstavo. Sezono želimo skleniti zmagovalno,“ je misli strnil izjemni vezist Senijad Ibričić, ki je dosegel edini domžalski zadetek na zadnjem derbiju z Mariborom, ki je bil v Športnem parku odigran pred dobrima dvema tednoma.

Čeprav so rumeni tedaj že ostali brez možnosti za naslov, so se v tekmo podali zelo odločno, da vknjižijo nove tri točke. Nekdanji kapetan reprezentance Bosne in Hercegovine poudarja, da cilj domžalskih nogometašev tudi v nedeljo ne bo nič drugačen: “Smo športniki, zato si želimo vselej zmagati. Čeprav nimamo več možnosti za osvojitev prvega ali drugega mesta, nas zanimajo le tri točke. Tako je bilo proti Mariboru, tako bo tudi proti Olimpiji. S to mislijo bomo krenili od prve minute. To dolgujemo nam samim, navijačem in vsem, ki nas spremljajo.“ 

Da je edini cilj domžalskega moštva zmaga, je dejal tudi novopečeni slovenski reprezentant Gaber Dobrovoljc, ki se bo izbrani vrsti pridružil že po nedeljski tekmi. “V tej sezoni smo dosegli številne lepe stvari, zato bomo naredili vse, da letošnje poglavje sklenemo z zmago. Smo dobro pripravljeni, željni zmage, predvsem pa motivirani, da prikažemo novo dobro predstavo. Skozi vso sezono smo gojili napadalen nogomet, zato bi bilo nesmiselno, da bi se tokrat postavili drugače. Od prve minute bomo skušali doseči čim več zadetkov, predvsem pa pokazati igro, s katero smo v zadnjih dvanajstih mesecih premagovali zahtevne izzive,“ poudarja 25-letni branilec, ki bo tudi v nedeljo predstavljal močno orožje aktualnih pokalnih prvakov.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound