FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Gaber Dobrovoljc vpoklican v slovensko reprezentanco!

Slovensko nogometno reprezentanco 2. junija čaka prijateljski dvoboj s Črno Goro, proti kateri bi svoj krstni nastop v izbrani vrsti Slovenije utegnil vknjižiti tudi domžalski branilec Gaber Dobrovoljc, ki je danes prejel vabilo selektorja Tomaža Kavčiča!

38 dobrovoljc va20170713

25-letni Domžalčan, ki je skozi celotno kariero član našega kluba, je tudi v tej sezoni eden ključnih členov rumene zasedbe. Odigral je namreč kar 32 tekem, vknjižil 2876 igralnih minut, v statistiko pa vpisal še dva zadetka ter asistenco. S svojimi igrami je dodal levji delež k odličnim rezultatom članskega moštva, ki se lahko pohvali s tretjo najbolj učinkovito obrambo lige.

Zelo sem vesel in ponosen. Vpoklic mi predstavlja nagrado za minulo delo, hkrati pa tudi veliko mero odgovornosti do sebe, kluba in seveda reprezentance, katere barve želim čim bolje zastopati,“ je po prejemu vabila s strani selektorja Tomaža Kavčiča uvodoma dejal Dobrovoljc, ki je nato nadaljeval s svojimi mislimi: “Vsekakor gre za velik dogodek v moji karieri. Delavnost in vztrajnost sta vrlini, ki sta zame zelo pomembni. Vedno in povsod sem trdo garal, hkrati pa sem imel vselej v mislih željo, da bi nekoč dobil vabilo v reprezentanco. To je bil vedno eden glavnih ciljev v moji karieri, zato je bilo moje veselje ob vpoklicu razumljivo resnično veliko.“

Po nastopih v vseh mlajših reprezentančnih selekcijah in v B reprezentanci, član katere je bil lansko leto, bo torej že prihodnji teden stopil na najvišjo reprezentančno stopničko – v A izbrano vrsto Slovenije. “Veselim se treningov z najboljšimi slovenskimi nogometaši, vsekakor bo to tudi odlična motivacija za prihodnost. Ob tem bi se rad iskreno zahvalil vsem, ki mi stojijo ob strani, predvsem pa sem hvaležen našemu klubu, v katerem sem pridobil vso svoje nogometno znanje,“ je še dodal Dobrovoljc.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound