FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 30. kolo: Domžale - Ankaran 4:0

4 : 0

DOMŽALE

konec

ANKARAN

PLTS, 30. kolo, Športni park Domžale, 400 gledalcev
Žužek 27' Več ...  
Hodžić 33'    
Nicholson 83'    
Bizjak 87'/11m    

 Danes ob 18:00 v živo na www.nkdomzale.si!

DOMŽALE ANKARAN
1 Dejan Milić (K) 32 Primož Bužan
6 Tilen Klemenčič 3 Raoul Delgado
9 Lovro Bizjak 8 Čazim Suljić
10 Agim Ibraimi menjava73' 9 Vedran Gerc menjava73'
13 Žan Žužek 10 Aristoteles Romero menjava85'
21 Nermin Hodžić 13 Jan Pahor (K)
23 Dario Melnjak 21 Johan Nkama
27 Gaber Dobrovoljc 22 Erik Gliha
30 Petar Franjić menjava62' 23 Žan Humar menjava38'
33 Matija Rom 40 Matija Soldo
41 Adam Gnezda Čerin 72 Timotej Mate
 
36 Miha Tetičković 12 Jernej Blaznik
7 Marko Alvir menjava73' 19 Matic Furjan menjava85'
15 Blaž Urh 24 Matej Zemljak
16 Andraž Kirm menjava62' menjava81' 26 Christian Alessandria
26 Shamar Nicholson menjava81' 29 Dos Santos Silva menjava38'
70 Rubin Hebaj 63 Stefan Smiljanić
90 Zeni Husmani 77 Patrik Bordon menjava73'

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjkata Senijad Ibričić in Matija Širok, prepoved nastopa imata Amedej Vetrih in Ajdin Mulalić.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Vojko Goričan Tadej Friš Matic Mežnar Danilo Levačič

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Žužek 27'  Hodžić 36'   
2:0 Hodžić 33'     
3:0 Nicholson 83'    
4:0 Bizjak 87'/11m    
ANKARAN
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Delgado 23'   
  Pahor 87'   

Piscalka90+4. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec tekme in Domžalčani so še četrtič v sezoni visoko premagali Ankaran.

zoga4:0 Bizjak/11m; 87. minuta: Ob odsotnosti Ibričića je enajstmetrovko izvedel Bizjak, ki je s strelom v spodnji desni kot zanesljivo dosegel svoj 12. gol v letošnji sezoni.

rumeni karton mali87. minuta: Pahor je na vrhu kazenskega prostora storil prekršek nad Bizjakom in sodnik Vojko Goričan je nemudoma pokazal na belo točko.

86. minuta: Po podaji Melnjaka je Gnezda Čerin z 20 metrov močno sprožil z levico. Na pravem mestu je bil vratar Bužan.

menjava85. minuta: V ekipi Ankarana je Romera zamenjal Furjan.

zoga3:0 Nicholson; 83. minuta: Marko Alvir je prejel žogo na sredini igrišča. Z izjemnim prodorom je prišel vse do vrat Ankarana. Pred vrata je poslal visok predložek in Nicholsonu s petih metrov ni bilo težko z glavo žoge poslati v mrežo.

menjava81. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Andraža Kirma zamenjal Shamar Nicholson.

77. minuta: Po odbiti žogi je Suljić prišel do strela s 25 metrov. Njegov poizkus z voleja je z odlično obrambo v kot odbil Milić. Po podaji Suljića je uspešno odbil Milić.

74. minuta: Kirm je priboril kot z leve strani. Po podaji Kirma je pred vrati prekršek storil Dobrovoljc.

menjava73. minuta: V ekipi Domžal je Agima Ibraimija zamenjal Marko Alvir. V ekipi Ankarana je Gerca zamenjal Bordon.

68. minuta: Kirm je na levi strani žogo zavrnil do Melnjaka, ki je na vrhu kazenskega prostora našel Hodžića. Strel slednjega je zletel čez gol.

65. minuta: Gnezda Čerin je z odlično podajo našel Bizjaka, ki je na vrhu kazenskega prostora nesebično podal na desno do Ibraimija. Neposredni dvoboj je z odlično obrambo dobil vratar Bužan, ki je odbil v kot. Po podaji Ibraimija so se gostje ubranili.

64. minuta: Ibraimi je na levi strani našel Kirma, ki je podaljšal v kazenski prostor do Gnezde Čerina. Član mladinskega moštva rumenih je streljal, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Bužan. v nadaljevanju akcije je Žužek z razdalje meril mimo desne vratnice.

menjava62. minuta: V ekipi Domžal je Petra Franjića zamenjal Andraž Kirm.

60. minuta: Melnjak je odbil v kot z desne strani. Po podaji Glihe so se domači ubranili in krenili v hiter protinapad. Franjić je v kazenskem prostoru našel Ibraimija, ki ga je v zadnjem trenutku z drsečim startom zaustavil Romero. 

58. minuta: Ibraimi je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je s 15 metrov do strela z voleja prišel Franjić. Meril je za las previsoko.

55. minuta: Po predložku Franjića je pred vrati odbil Soldo. Do žoge je prišel Melnjak, ki je s 23 metrov streljal s prve z voleja. Žoga je zadela zgornji del mreže. 

54. minuta: Hodžić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Glihe je na drugi vratnici z glavo odbil Hodžić.

48. minuta: Franjić se je na desnem robu kazenskega prostora Ankarana poigral z obrambo gostov. Podal je ob bližnjo vratnico, kjer je Bizjak streljal nenatančno.

47. minuta: Po podaji Gnezde Čerina je Ibraimi z 20 metrov meril za las mimo leve vratnice.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Ankarana.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec prvega polčasa, ki so ga povsem zasluženo dobili Domžalčani.

45+1. minuta: Dos Santos je na desni strani prodrl v kazenski prostor. Neposredni dvoboj z vratarjem Domžal je dobil Milić, ki je z odličnim posredovanjem žogo odbil.

45+1. minuta: Četrti sodnik Alen Borošak je označil še najmanj minuto dodatka prvega polčasa.

44. minuta: Gerc je pobegnil domači obrambi na desni strani. Njegov strel znotraj kazenskega prostora je z odlično obrambo odbil Milić.

42. minuta: Melnjak je pobegnil obrambi gostov na levi strani. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je z desetih metrov neovirano streljal Hodžić. Z voleja je meril mimo leve vratnice.

41. minuta: Dos Santos je uspešno prodiral na desni strani kazenskega prostora Domžal. Njegov strel z zunanjim delom čevlja je v kot odbil Milić. Po podaji Glihe je z glavo streljal Nkama, a so domači odbili v nov kot. Po podaji Glihe so gostje pred vrati Domžal storili prekršek nad Melnjakom.

40. minuta: Delgado je uspešno preigraval na vrhu kazenskega prostora Domžal. S 13 metrov je močno sprožil po tleh, z obrambo pa se je izkazal vratar Milić, ki je žogo odbil. 

menjava38. minuta: V ekipi Ankarana je poškodovanega Humarja zamenjal Dos Santos.

38. minuta: Ibraimi je bil pri žogi na desni strani polovice Ankarana. Poslal je odličen predložek na drugo vratnico, kjer je Melnjak iz ugodnega položaja streljal za las previsoko.

rumeni karton mali36. minuta: Zaradi prekrška nad Humarjem je rumeni karton prejel Nermin Hodžić.

zoga2:0 Hodžić; 33. minuta: Melnjak je na levi strani v ogenj poslal Franjića. Hrvat je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je s težavo gol preprečil Bužan, ki je žogo odbil na drugo vratnico. Tam je bil Hodžić, ki je s strelom z glavo in ob pomoči prečke podvojil vodstvo rumenih.

32. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Glihe je pred vrati s pestjo odbil Milić.

30. minuta: Franjić je priboril prosti strel na levi strani polovice Ankarana. Po podaji Hodžića je Suljić odbil v kot z leve strani. Po podaji Ibraimija je Franjić podal na vrh kazenskega prostora. Do strela je prišel Gnezda Čerin, a so gostje uspešno blokirali.

zoga1:0 Žužek; 27. minuta: Po strelu Melnjaka se je od Nkame žoga odbila v kot z leve strani. Po podaji Gnezde Čerina je na drugi strani igrišča do žoge prišel Ibraimi. Podal je nazaj do Klemenčiča, ki je podaljšal v sredino do Hodžića. Slednji je poslal predložek v kazenski prostor, kjer se je odlično znašel Žužek, ki je z 11 metrov z voleja žogo poslal v levi spodnji kot nemočnega Bužana. 

24. minuta: Franjić je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija so se gostje ubranili.

rumeni karton mali23. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Delgado. Po podaji s kota so se domači ubranili.

21. minuta: Franjić je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibraimija je Žužek nevarno streljal v spodnji levi kot vrat. Bužan je z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji Ibraimija je na prvi vratnici z glavo odbil Humar.

19. minuta: Domžalčani še naprej pritiskajo proti vratom Ankarana. Ibraimi je z desnega roba kazenskega prostora meril previsoko.

18. minuta: Ibraimi je na levi strani našel Franjića. Hrvat je poslal odličen predložek na drugo vratnico, kjer je Bizjak iz neposredne bližine meril za las mimo vrat gostov.

16. minuta: Izjemna akcija Domžalčanov na desni strani. Ibraimi je zaposlil Hodžića, ki je žogo zavrnil do Gnezde Čerina. Ta je z 12 metrov močno sprožil, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Bužan.

13. minuta: Franjić je priboril kot z leve stani. Po kratki podaji Gnezde Čerina je Franjić žogo vrnil članu mladinskega moštva Domžal. Ta je na vrhu kazenskega prostora odigral dvojno podaji z Ibraimijem. Podal je pred vrata, kjer so gostje odbili do Melnjaka. Slednji je streljal z voleja, vodstvo rumenih pa je preprečil Pahor, ki je odbil izpred vrat.

6. minuta: Rom je odbil v kot z leve strani. Po podaji Suljića je odbil Dobrovoljc in Ankaran je prišel do kota z desne strani. Po podaji Glihe je Romero zgrešil žogo in gol avt za Domžale.

3. minuta: Rom je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je Žužek žogo prepustil Gnezdi Čerinu, ki je prišel do neoviranega strela s 14 metrov. Žoge ni najbolje zadel in gostje so odbili. 

Piscalka 1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound