FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Ajdin Mulalić: "Pozitivno miselnost smo še okrepili"

Rumeni bojevniki še naprej nizajo odlične rezultate, saj so na nedeljski tekmi s Triglavom vknjižili že svojo enajsto zaporedno zmago. Domžalski nogometaši so v napadu prikazali izredno učinkovito predstavo, z odliko pa so opravili tudi z obrambnim segmentom tekme, saj so že desetič v tej sezoni svojo mrežo ohranili nedotaknjeno.

nkd 16 mulalic

Z dvema odličnima obrambama je za ta dosežek poskrbel tudi vratar Ajdin Mulalić, ki je svoj uradni debi v rumenem dresu doživel prav proti naslednjemu nasprotniku – ljubljanski Olimpiji. Na lokaciji sobotne tekme je med domžalskima vratnicama zamenjal tedaj poškodovanega Dejana Milića in že na debiju prikazal zelo dobro predstavo. Odtlej je zbral še dvanajst nastopov, zadnjega v nedeljo proti Triglavu.

Vedeli smo, da nas čaka težka naloga, saj so nogometaši Triglava vse sile usmerili v boj za obstanek, zato še toliko bolj zavzeto lovijo vsako točko. Dobro so se branili, bili so izredno zgoščeni, a smo jih s potrpežljivo igro uspeli prebiti in vknjižiti zasluženo zmago. Ravno ta potrpežljivost je bila ključ do novih treh točk. Čeprav v prvem delu nismo zadeli, nas to ni zmedlo ali na nas vplivalo negativno. Prav nasprotno – še bolj odločno smo krenili v nadaljevanje, v katerem smo bili uspešni kar trikrat,“ se je na nedeljski obračun, ki si ga je ogledalo približno šeststo gledalcev, ozrl mladi vratar.

nkd 12 mulalic

23-letnik, ki prihaja iz Bužima v Bosni in Hercegovini, v Sloveniji pa biva že pet let, je s soigralci znova izžareval pozitivno miselnost, ki rumene krasi že skozi celoten spomladanski del. Varovanci Simona Rožmana namreč vseskozi poudarjajo, da je ključ do njihovih dobrih iger tudi odlična medsebojna povezanost, s čimer se strinja tudi Mulalić: “Vsi se odlično razumemo in na enak način dojemamo zgodbo, ki jo želimo spisati. Smo pravi prijatelji, kar je zagotovo vidno tudi s tribune. V ekipi ni nobenega posameznika, ki bi se držal zase, ampak se pogosto družimo tudi izven nogometnih aktivnosti. Resnično dihamo drug za drugega. Še posebej veseli tudi prisotnost nekaterih izkušenejših nogometašev, ki nas znajo usmerjati in na nas prenesti dragocene izkušnje.“ 

Domžalski nogometaši imajo danes prost dan, že jutri pa bodo začeli s pripravo na sobotni obračun z Olimpijo. Derbi 27. kola Prve lige Telekom Slovenije se bo v ljubljanskih Stožicah začel ob 16:55. “Pomerili se bomo z vodilno ekipo lige, ki naravnost blesti v tej sezoni. Ljubljančani kažejo izjemno dobro formo, težko izgubljajo in so zelo učinkoviti. So prvi favoriti za osvojitev ligaškega naslova in kot takšni tudi favoriti tekme. A imamo seveda tudi mi svoje želje in načrte. Pozitivno miselnost smo s fantastično serijo zmag še okrepili. Igramo v odlični formi, smo učinkoviti, tako da sem prepričan, da se obeta izredno zanimiv obračun,“ je še dodal domžalski vratar.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič & Alen Obrez

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound