FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Za vedno se je poslovil Stane Kovač

Sporočamo žalostno vest, da se je v 56. letu starosti poslovil Stane Kovač, znani Domžalčan, ki je bil dolga leta aktiven tudi v našem klubu. Kot član uprave je sodeloval pri največjih uspehih Nogometnega kluba Domžale, tudi v času, ko je naš klub osvojil oba naslova državnih prvakov Slovenije. S svojim vestnim in predanim delom je v veliki meri pripomogel k razvoju kluba, zelo aktiven pa je bil tudi na drugih področjih.

Vodil je najstarejšo domžalsko gostilno, dolga leta je deloval v Prostovoljnem gasilskem društvu Domžale-mesto, katerega predsednik je bil vrsto let. Zadnja štiri leta je bil tudi na čelu vseh domžalskih gasilcev, saj je bil predsednik Gasilske zveze Domžale. Udejstvoval se je tudi na politično-gospodarskem področju, kjer je vselej premostil še tako težek izziv. 

Vsi v Nogometnem klubu Domžale izrekamo svojcem našega dolgoletnega prijatelja, sodelavca in člana rumene družine iskrene sožalje.

DSC 0539

Stane, počivaj v miru!

Foto: Miha Ulčar

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound