FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Tilen Klemenčič: "Odlično izkoristili teden v Umagu"

Za domžalskim moštvom je sedma prijateljska tekma v tem pripravljalnem obdobju. V Umagu so se tokrat pomerili z drugo ekipo Dinama, proti kateremu so ob vetrovnih razmerah izgubili z 0:1.

nkd 10 klemencic

Za nami je zelo koristna prijateljska tekma. Igrali smo proti dobremu nasprotniku, ki je prikazal agresivno in zelo čvrsto predstavo. Začeli smo dobro, a žal nismo realizirali priložnosti. Nato je prišlo nekaj slabših minut, v katerih smo naredili nekaj napak in v tem času tudi prejeli zadetek. Vseeno smo nato bili precej boljši tekmec, a žal številnih priložnosti nismo izkoristili, tako da se je nasprotnik veselil zmage,“ je uvodoma dejal Tilen Klemenčič, ki je včerajšnjo tekmo začel v prvi enajsterici. Mladi branilec je nato zelenico zapustil v 70. minuti, ko je trener Simon Rožman zamenjal celotno enajsterico. Skoraj vsi domžalski nogometaši, z izjemo tistih, ki so zaradi manjših težav na eni ali drugi tekmi dobili prosto, so v Umagu tako nastopili na dveh srečanjih in skupno vknjižili po devetdeset igralnih minut.

“Teden v Umagu smo odlično izkoristili. V šestih dneh smo opravili osem treningov in odigrali dve tekmi, kar pomeni, da smo nadaljevali z zahtevnim programom dela. Na obeh tekmah smo dobili veliko povratnih informacij, ki nam bodo podale določene odgovore in pomagale pri pripravi na spomladanski del. Vsi nogometaši smo skozi dosedanje priprave vidno napredovali, osredotočiti se bo treba le še na nekaj taktičnih segmentov naše igre. Strokovni štab nas odlično usmerja, tako da verjamem, da bomo zadnja dva tedna pred prvenstvom odpravili vse pomanjkljivosti, ki so morda še v naši igri,“ je še dodal mladi Gorenjec. 

Nogometaši Domžal imajo danes in jutri prosta dneva, v torek pa se znova vračajo v Umag, kjer bodo zaradi snežnih razmer v Sloveniji bivali in trenirali do četrtka. Do začetka prvenstva nas sicer ločita še slaba dva tedna. Prvo tekmo bodo domžalski nogometaši odigrali v soboto, 24. februarja, ko se podajajo na gostovanje v Velenje. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB