FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Nermin Hodžić: "Nagrajeni za borbeno in agresivno igro"

Šesta prijateljska tekma, četrta zmaga. Domžalski nogometaši so se včeraj pomerili s srbskim prvoligašem Zemunom, ki so ga ob odlični igri premagali s 3:1. Trener Simon Rožman je priložnost namenil dvaindvajsetim nogometašem, igralni čas pa dvema enajstericama odmeril na sedemdeset oziroma dvajset minut. Edini, ki je odigral celotno srečanje, je bil Nermin Hodžić, ki je povzročal nemalo preglavic nasprotnikovi zasedbi.

nkd 3

“Prikazali smo še eno zelo dobro predstavo, ki nas lahko navdaja z optimizmom. Pomerili smo se s čvrstim nasprotnikom, ki smo mu onemogočili pravzaprav vse zamisli. Agresivna in borbena igra nas je nagradila s pozitivnim rezultatom, predvsem pa šteje dober občutek o naši trenutni pripravljenosti. Vse to je posledica odličnih in napornih treningov in seveda tudi vse večje povezanosti v moštvu. Pozna se, da smo skupaj že več kot šest mesecev in da smo sedaj že dodobra uigrani,“ je uvodoma dejal mladi vezist iz Bosne in Hercegovine, ki je v prvem delu sezone vknjižil trinajst ligaških nastopov, dosegel dva zadetka in zbral še dve asistenci.

V času od njegovega prihoda v Domžale je pokazal velik napredek, odlične predstave pa kaže tudi v tem pripravljalnem obdobju:“Menim, da sem v dobri formi. To je zasluga trdega dela, saj se zavedam, da v nogometu nič ne pride samo od sebe. Intenzivnost treningov v tem pripravljalnem obdobju je na zelo visokem nivoju, kar se nedvomno odraža na naši pripravljenosti in posledično predstavah. Prepričan sem, da bomo drugi del sezone začeli v pravi formi in da bomo spomladi uresničili naše cilje. Veseli dejstvo, da vidno napredujemo,“ je dodal Hodžić, ki je včeraj kot edini domžalski nogometaš odigral vseh devetdeset minut na razmočeni zelenici v okolici Umaga, kjer so rumeni zanesljivo premagali srbski Zemun. V tem tednu se bodo naši nogometaši pomerili še z B ekipo Dinama, kar bo nov dober preizkus za moštvo. Prihodnji teden nato sledita še dve prijateljski tekmi, ki bosta služili kot generalki pred prvenstvom.

Besedilo in foto: Alen Obrez

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound