FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

FOTO: Začetek drugega cikla priprav v Umagu

Domžalski nogometaši so zakorakali v nov teden priprav na spomladanski del sezone. Prihodnjih šest dni bodo varovanci Simona Rožmana trenirali v sedaj že poznanem okolju hrvaškega Umaga, kjer jih čaka naporen teden, v katerem bosta na sporedu dve prijateljski tekmi in kar osem treningov.

nkd 3

Prvega so rumeni opravili že takoj po prihodu, jutri pa nato sledita kar dve trenažni aktivnosti. V napornem ritmu se bo nadaljeval celoten teden, a se nogometaši veselijo vseh predvidenih aktivnosti, poudarja Ajdin Mulalić: “Ritem priprav je resnično zahteven. Celotno moštvo si prizadeva držati visok ritem dela, saj se vsi, da v teh pripravah ustvarjamo temelje za celotno koledarsko leto. Zaenkrat smo postorili že veliko dobrega, napredek je viden, vseeno pa je pred nami še kar nekaj dela, da bomo spomladanski del pričakali v optimalni formi. Razmere v Umagu nam to nedvomno omogočajo, zato že vsi komaj čakamo treninge, ki so predvideni v tem tednu.“

Prvo tekmo v nadaljevanju Prve lige Telekom Slovenije bodo rumeni odigrali zadnji vikend februarja, ko se podajajo na gostovanje v Velenje. Do takrat jih torej ločijo še slabi trije tedni priprav in štiri prijateljska srečanja, na katerih bodo skušali udejanjiti vse taktične zamisli strokovnega štaba. “Doslej smo odigrali pet obračunov, ki so bili dober pokazatelj naše forme. Iz tekme v tekmo smo bili boljši, podoben dvig krivulje naših predstav pričakujemo tudi na preostalih prijateljskih obračunih. V tem tednu nas znova čakata dva zahtevna preizkusa, najprej proti Zemunu, nato še proti Dinamu B. Obeh tekem se veselimo, a še prej nas čakajo naporni treningi, ki bodo služili kot priprava na prihodnje izzive,“ poudarja 23-letni vratar, ki je v jesenskem delu vknjižil svoj ligaški debi v dresu Domžal.

nkd 7

Po poškodbi Dejana Milića je nato zbral še šest nastopov in prejel le dva zadetka, s svojimi obrambami pa nasprotnikom povzročal nemalo preglavic. “Lepo se je spomniti na te trenutke, saj gre vendarle za moje prve nastope v domžalskem dresu na prvoligaških obračunih. Tudi v prihodnje bom seveda dal vse od sebe, da si priborim čim več priložnosti za igro in da celotnemu moštvu pomagam do želenih rezultatov,“ je še dodal Mulalić.

Besedilo in foto: Alen Obrez

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound