FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NAGRADNA IGRA: Izberite najlepši gol jesenskega dela

Izberite svojega favorita za najlepši gol jesenskega dela in si z malce sreče prislužite dres Nogometnega kluba Domžale! Med vsemi sodelujočimi v nagradni igri, ki bodo s pomočjo spodnje ankete izbrali najljubši domžalski zadetek v jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije, bomo izbrali srečneža ali srečnico, ki prejme dres članskega moštva.
 
Med kandidati za najlepši gol je šest možnosti, za najboljšega pa bo izbran tisti, ki bo na koncu prejel največ glasov. 
 Powered by BreezingForms

Sodelujoči v nagradnem igri soglaša, da organizator nagradnega žrebanja uporablja navedene osebne podatke za namene trženja in obveščanja o novostih, akcijah ter ponudbah Nogometnega kluba Domžale, ki se hkrati obvezuje, da bo spoštoval in varoval zasebnost sodelujočih v nagradni igri ter bo vse posredovane podatke obravnaval in obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči v nagradni igri dovoljuje, da se obdeluje zbrane osebne podatke za namene nagradnega žrebanja, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, ter za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva. Za namene obveščanja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot so npr.: telefon, osebna pošta, elektronska pošta in drugo. Vsi sodelujoči prav tako dovoljujejo, da se ime nagrajenca javno objavi na spletni strani in komunikacijskih kanalih Nogometnega kluba Domžale. Nagrajenec bo o prevzemu nagrade obveščeno preko elektronske pošte.

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmc