FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

ODZIV: Rdeči karton na včerajšnji tekmi v Kranju

Včerajšnjo tekmo v Kranju, ki so jo naši nogometaši povsem zasluženo dobili z rezultatom 0:1, je žal obeležila tudi situacija, ki ne spada na nogometna, temveč na boksarska prizorišča. Med prerivanjem na robu kazenskem prostora je namreč Jureta Balkovca domači nogometaš Alen Krcić večkrat udaril v predel reber, za kar je prejel neposreden in povsem zaslužen rdeči karton.

Vsekakor pa žalosti dejstvo, da se je, tudi zaradi pobude Triglavanov, danes v medijih razširilo mnenje, da je naš bočni branilec, ki se je včeraj izkazal tudi z novo asistenco ob zadetku Marka Alvirja, teatralno padel in da večjega kontakta ni bilo. Temu vsekakor ni bilo tako, vsi prisotni na glavni tribuni, ki so imeli direkten pogled na situacijo, prav tako pa tudi glavni sodnik Roberto Ponis, so lahko jasno videli nešportno reakcijo nogometaša Triglava.

“Nogometaši Triglava so želeli z blokom na meni pripraviti prostor za Darka Zeca. Z Alenom Krcićem sva se prerivala, tudi sam sem ga odrinil, kar je bil razlog, da sem prejel rumeni karton, a me je v tem času on štirikrat boksnil v rebra, kar se na posnetku zaradi perspektive kamere žal ne vidi,“ je o situaciji v 32. minuti dejal Jure Balkovec, ki je nato izpostavil še sledeče: “Sodnik Roberto Ponis je imel neposreden pogled na dogajanje, saj je stal le nekaj korakov od položaja, kjer smo se nogometaši prerivali. Veliko pa pove tudi približan počasni posnetek, ki dokazuje, da je imel Alen Krcić v trenutku, ko sem padel, stisnjeno pest. Če bi me le držal, temu najbrž ne bi bilo tako ...“

V Nogometnem klubu Domžale smo razočarani, da se na podlagi neprepričljivega posnetka javno blati ime enega najprepoznavnejših igralcev prve slovenske lige in tudi člana slovenske B reprezentance.

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmc