FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 17. kolo: Triglav - Domžale 0:1 (FOTO)

 Aluminij

0 : 1

krsko novi

TRIGLAV

konec

DOMŽALE

17. kolo PLTS, Športni center Kranj
  Več ... Alvir 74'

 

TRIGLAV DOMŽALE
54 Luka Čadež 22 Ajdin Mulalić
3 Darko Zec menjava35' 4 Amedej Vetrih
9 Matej Podlogar menjava80' 8 Matija Širok
10 Alen Krcić 9 Lovro Bizjak
11 Dejan Robnik menjava55' 10 Agim Ibraimi menjava75'
15 Matej Poplatnik 21 Nermin Hodžić menjava46'
16 Gašper Udovič 23 Dario Melnjak
18 Ožbej Kuhar 27 Gaber Dobrovoljc
20 Vlado Šmit (K) 29 Jure Balkovec
23 David Zec 30 Petar Franjić menjava61'
30 Momir Bojić 90 Zeni Husmani (K)
 
4 Jernej Gvardjančič menjava55' 66 Kristjan Matošević
6 Daniel Vujčić 6 Tilen Klemenčič
17 Tilen Mlakar 7 Marko Alvir menjava46'
27 Nejc Pušnik 13 Žan Žužek
45 Igor Bukara menjava80' 16 Andraž Kirm menjava61'
72 Tom Žurga 30 Matija Rom
99 Luka Majcen menjava35' 70 Rubin Hebaj menjava75'

V ekipi Domžal so manjkali poškodovani Alexandre Kombi, Dejan Milić, Alen Ožbolt in Kristijan Šipek. Senijad Ibričić je bil kaznovan in ni imel pravice nastopa.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik in delegat
Roberto Ponis Tomaž Klančnik Aleksander Burjan Sandi Kranjec

TRIGLAV
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Zec Da. 23'  Krcić 33' 
  Majcen 64'   
  Šmit 76'   
  Udovič 86'  
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Alvir 74'  Balkovec 33'   
  Širok 43'   
  Alvir 67'  

Piscalka90+4. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec tekme. Izjemno težka, prigarana, a več kot zaslužena zmaga rumenih!

90+2. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z leve strani. Po podaji Šmita so se Domžalčani ubranili.

90+1. minuta: Po odbiti žogi domače obrambe je do strela z voleja prišel Alvir. S 16 metrov je meril v dolgi kot, a se je znova izkazal vratar Čadež.

90. minuta: Četrti sodnik Boris Tošeski je označil tri minute dodatka tekme.

87. minuta: Gvardjančič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Kirma je z glavo gol dosegel Alvir, a je slednji pred tem storil prekršek nad domačim branilcem.

rumeni karton mali86. minuta: Zaradi prekrška nad Andražem Kirmom je rumeni karton prejel Udovič.

85. minuta: Vetrih je priboril kot z leve strani. Po podaji Balkovca je do žoge na drugi strani prišel Širok. Njegov predložek je pred vrati ujel vratar Čadež.

83. minuta: Bizjak je uspešno prodrl po desni strani. Poslal je predložek v sredino, kjer je Vetrih z 10 metrov streljal za las mimo desne vratnice.

82. minuta: Odličen napad Domžalčanov. Alvir je na levi strani našel Kirma, ki je bil sam pred vratarjem Čadežem. Slednji se je ob strelu nekdanjega reprezentanta izkazal z odlično obrambo.

menjava80. minuta: V ekipi Triglava je Podlogarja zamenjal Bukara.

rumeni karton mali76. minuta: Priložnost tudi za Triglav. Poplatnik je sam krenil proti vratom Domžal. Vratar Mulalić je šel iz vrat, a je bil pri žogi pred njim napadalec Triglava, ki je streljal za las mimo desne vratnice. Mulalić in Poplatnik sta se tudi zaletela, a sodnik Ponis ni zapiskal. Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Šmit.

75. minuta: Nova izjemna priložnost Domžalčanov. Po podaji Bizjaka je žoga na levi strani kazenskega prostora prišla do Kirma. Ta je s 14 metrov neovirano streljal, a meril za las mimo leve vratnice.

menjava75. minuta: V ekipi Domžal je Agima Ibraimija zamenjal Rubin Hebaj.

zoga0:1 Alvir; 74. minuta: Gooooooooooooooooooooooool! Kirm je na levi strani v ogenj poslal Balkovca, ki je močno podal pred vrata. Tam je bil Alvir, ki je s petih metrov žogo poslal v mrežo.

71. minuta: Hud pritisk Domžalčanov. Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je na prvi vratnici z glavo za las previsoko meril Alvir.

67. minuta: Kirm je poskrbel za odličen prodor po levi strani. Žogo je podal v kazenski prostor, kjer je z 12 metrov neovirano streljal Vetrih. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Čadež.

rumeni karton mali67. minuta: Zaradi prekrška nad Bojićem je rumeni karton prejel Marko Alvir.

rumeni karton mali64. minuta: Zaradi prekrška nad Agimom Ibraimijem je rumeni karton prejel Majcen. Po podaji Ibraimija so se domači ubranili.

menjava61. minuta: V ekipi Domžal je Petra Franjića zamenjal Andraž Kirm.

60. minuta: Po podaji Majcna je Podlogar krenil proti vratom Domžal. S 16 metrov je meril mimo leve vratnice.

menjava55. minuta: V ekipi Triglava je Robnika zamenjal Gvardjančič.

53. minuta: Po podaji Vetriha je bil Franjić sam na levi strani kazenskega prostora Triglava. Žogo je zavrnil do Alvirja, ki je z 10 metrov meril v desni kot domačih vrat. Vratar Čadež je bil na pravem mestu. 

50. minuta: Franjić je na levi strani zaposlil Balkovca, ki je poslal odličen predložek pred vrata. Tam je v zadnjem trenutku pred Ibraimijem žogo v kot odbil Majcen. Po predložku Balkovca je z glavo mimo desne vratnice streljal Melnjak.

48. minuta: Ibraimi je s podajo po tleh v kazenskem prostoru iskal Alvirja. Domači so odbili do Vetriha, ki je s 25 metrov meril previsoko.

47. minuta: Balkovec je priboril kot z leve strani. Po podaji Balkovca je žoga preletela prečno črto, tako da so Triglavani prišli do gol avta.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

menjava46. minuta: Med odmorom je v ekipi Domžal Nermina Hodžića zamenjal Marko Alvir. 

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Boris Tošeski je označil minuto dodatka prvega polčasa.

rumeni karton mali43. minuta: Zaradi prekrška nad Majcnom je rumeni karton prejel Matija Širok.

42. minuta: Balkovec je z odlično podajo na polovici Triglava našel Franjića. Slednji je uspešno preigraval, poslal močan predložek pred vrata, kjer je s pestmi žogo odbil vratar Čadež.

41. minuta: Balkovec je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija so se domači ubranili.

36. minuta: Dobrovoljc je na levi strani v ogenj poslal Balkovca. Slednji je poslal nizek predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je Hodžić prišel do strela z levico. Meril je za las mimo leve vratnice.

menjava35. minuta: V ekipi Triglava je Darka Zeca zamenjal Majcen.

rdeci kartonrumeni karton maliRdeči karton Krcić; 33. minuta: Husmani je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Zaradi namernega udarca v predel trebuha Jureta Balkovca je neposredni rdeči karton prejel Alen Krcić. Istočasno je zaradi medsebojnega obračunavanja rumeni karton prejel Jure Balkovec. Po podaji Šmita so bili domači v prepovedanem položaju.

31. minuta: Krcić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Ibraimija so se domači ubranili.

31. minuta: Bizjak je priboril prosti strel na levi strani polovice Triglava. Po podaji Balkovca je s pestmi žogo odbil vratar Čadež.

29. minuta: Balkovec je globoko na desni strani polovice Domžal storil prekršek. Po podaji Šmita je na prvi vratnici uspešno posredoval vratar Mulalić.

26. minuta: Husmani je storil prekršek globoko na levi strani polovice Domžal. Po podaji Šmita je Darko Zec z glavo streljal mimo leve vratnice.

rumeni karton mali23. minuta: Zaradi prekrška nad Lovrom Bizjakom je rumeni karton prejel David Zec.

17. minuta: Hodžić je priboril prosti strel na desni strani polovice Triglava. Po predložku Ibraimija so bili gostje v prepovedanem položaju.

13. minuta: Domžalčani so dolgo časa kombinirali okoli kazenskega prostora Triglava. Po predložku Franjića so domači odbili do Husmanija, ki je s 25 metrov meril previsoko.

9. minuta: Vetrih in Balkovec sta na levi strani odigrala odlično dvojno podajo. Belokranjec je poslal močan predložek pred vrata, kjer je vratar Čadež žogo odbil do Hodžića. Slednji je iz ugodnega položaja z 12 metrov streljal previsoko.

9. minuta: Bizjak je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je pred vrati žogo s pestmi odbil vratar Čadež.

7. minuta: Širok je na desni strani podaljšal do Ibraimija, ki je prodrl na polovico Triglava. Z 28 metrov je močno streljal, a je bil mladi vratar Čadež zanesljiv.

5. minuta: Bizjak je priboril prosti strel na levi strani polovice Triglava. Po podaji Ibraimija je Vetrih pred vrati streljal z glavo. S štirih metrov je meril za las mimo leve vratnice.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Triglava.

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmc