FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Shamar Nicholson: "Vesel, da sem končno z ekipo"

Na priprave v Moravske Toplice je z domžalsko zasedbo odpotoval tudi jamajški napadalec Shamar Nicholson, ki se je moštvu pridružil prejšnji teden. Visokorasli nogometaš se je zelo hitro vklopil v ekipo, ob trdem delu pa že z nestrpnostjo pričakuje prihodnje izzive.

trening 14

Te priprave bodo zame zelo dobrodošle, predvsem zato, da se čim bolje spoznam z ekipo in ponotranjim način dela v Domžalah. Navdušen sem nad pogoji, delom in vzdušjem, ki vlada tukaj,“ je uvodoma dejal Shamar Nicholson, ki je del domžalske zasedbe na pripravah v Prekmurju. Prvi dan so rumeni opravili dva treninga, danes enega, popoldanski čas pa je bil namenjen individualnim analizam, kjer je seveda prisostvoval tudi jamajški napadalec.

Zaenkrat se počutim zelo dobro. Vesel sem, da sem končno z ekipo, to obdobje pridobivanja vize se je namreč kar vleklo. Moštvo me je odlično sprejelo, treningi so kakovostni, tudi vsi pogoji za delo in življenje so na prvi vtis zelo dobri in nad pričakovanji,“navdušenja nad prvim tednom v rumeni družini ni skrival 20-letni nogometaš, ki je pogodbo z našim klubom sklenil zadnji dan avgustovskega prestopnega roka. Doslej je član jamajške izbrane vrste vseskozi nastopal v dresu matičnega kluba Boys' Town, Domžale pa so njegova prva postojanka izven te karibske države.

trening 2

Razlog, zakaj sem se odločil za Domžale, je predvsem minulo dobro delo z mladimi nogometaši. Prepričan sem, da lahko tukaj precej napredujem, izboljšam nekatere slabosti v svoji igri in se hkrati privadim na evropski nogomet. Že v enem tednu sem spoznal kar nekaj razlik, tako da me čaka veliko dela, ki pa se ga zelo veselim,“ je dodal Nicholson. Minuli petek se je z ekipo že podal na svoje prvo gostovanje, a tedaj še ni bil v kadru domžalske zasedbe. Priložnost za prve minute v rumenem dresu pa že prihaja v soboto, ko bo v Športnem parku Domžale odigrana mednarodna prijateljska tekma z Udinesejem: “Videl sem, da se igra zelo čvrst in intenziven nogomet, veliko je teka in dvobojev. Komaj že čakam, da bom tudi sam lahko stopil na igrišče. Vsekakor verjamem, da lahko s svojimi zadetki pomagam ekipi do čim boljših rezultatov.“

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Grega Krmavnar

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani