FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Celje - Domžale 0:0

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 1. KOLO
sreda, 31.07.2013 ob 20:00
Arena Petrol Celje, 400 gledalcev
Sodniki: Darko Čeferin (Kranj), Andraž Kovačič (Preserje), Tadej Friš (Sladki Vrh), Dragoslav Perič (Kranj). Delegat: Jožef Kamenšek (Maribor).

Darko Zec

CELJE
DOMŽALE
12 Kotnik Matic 41 Vidmar Nejc
5 Krajcer Marko 2 Skubic Nejc
7 Verbič Benjamin 4 Ljubović Denis
8 Jugović Igor 5 Zec Darko
9 Bajde Gregor 7 Požeg Vancaš Rudi
16 Korošec Miha 8 Božović Draško
18 Gobec Sebastjan 9 Vuk Goran
19 Plesec Nejc 10 Vuk Slobodan
24 Žitko Matic 64 Janža Erik
28 Zajc Miha 92 Kous Žiga
29 Žurej Andraž 99 Banović Igor


1 Mujčinović Amel 1 Balažič Izidor
14 Srdić Alexander 11 Mijić Miloš
15 Jovanović Ivan 15 Gorenc Stanković Jon
20 Kolman Nejc 18 Pihler Aleks
21 Žagar-Knez Tadej 27 Dobrovoljc Gaber
26 Borenović Siniša 29 Balkovec Jure
30 Vidmajer Tadej 77 Gabrić Drago

Strelci:
/
Menjave:
Celje: Plesec - Žagar-Knez 58', Verbič - Jovanović 69', Bajde - Srdić 89'
Domžale: Požeg Vancaš - Gabrić 71', S. Vuk - Mijić 71', G. Vuk - Balkovec 77'
Rumeni kartoni: Skubic 4', Verbič 52', Ljubović 77'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Tadeja Remsa, Žana Majerja, Anžeta Jelarja in Marka Kovjenića. Kapetanski trak je drugo tekmo zapored na roki Darka Zeca.


90+4. minuta: Glavni sodnik Darko Čeferin je označil konec tekme. Domžalčani ostajajo neporaženi.

90+3. minuta: Na istem mesto kot Gabrić je prekršek storil še Zec. Po predložku Gobca z desne strani je Vidmar žogo uspel odbiti iz kazenskega prostora.

90+3. minuta: Gabrić je storil prekršek na polovici Domžal. Gobec je neposredno streljal proti vratom, vendar je Vidmar zanesljivo žogo ujel.

90+1. minuta: V ekipi Celja je Bajdeta zamenjal Srdić.

90+1. minuta: Četrti sodnik Dragoslav Perić je označil še tri minute dodatka tekme.

85. minuta: Gobec je na polovici Domžal našel Žagar-Kneza. Ta je z 20 metrov meril čez gostujoča vrata.

81. minuta: Domžalčani so izvajali kot z leve strani. Po podaji Božovića so domači uspešno odbili z glavo.

79. minuta: Gabrić je priboril prosti strel globoko na polovici Celja. Predložek z desne strani je poslal Balkovec, na prvi vratnici pa je uspešno z glavo odbil Gobec.

77. minuta: Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Denis Ljubović. V ekipi Domžal je Gorana Vuka zamenjal Jure Balkovec.

74. minuta: Bajde je prišel do žoge na polovici Celja. Prodrl je proti vratom Domžal in se dobrih dvajset metrov od gola odločil za močan strel. Vratar Vidmar je žogo odbil.

71. minuta: V ekipi Domžal sta Rudija Požega Vancaša in Slobodana Vuka zamenjala Drago Gabrić in Miloš Mijić.

70. minuta: Celje je prišlo do kota z desne strani. Po podaji Gobca je do strela prišel Zajc. Domžalčani so z blokom žogo odbili v nov kot. Po podaji Gobca je na prvi vratnici uspešno odbil Slobodan Vuk.

69. minuta: V ekipi Celja je Verbiča zamenjal Jovanović.

68. minuta: Do žoge je na polovici Domžal prišel Jugović. Slabih 30 metrov od vrat je močno sprožil. Z manjšimi težavami je vratar Vidmar žogo uspešno ukrotil.

59. minuta: Zajc je na polovici Celja podal do Verbiča, ki je prodrl vse do kazenskega prostora Domžal. Z leve strani je poizkušal s strelom v zgornji levi kot gostujočih vrat, a je bil premalo natančen.

58. minuta: V ekipi Celja je Plesca zamenjal Žagar-Knez.

58. minuta: Banović je na levi strani polovice Domžal storil prekršek nad Žurejem. Po predložku na prvo vratnico Zajca, so gostje uspešno odbili.

57. minuta: Po nedosojenem prekršku nad Erikom Janžo so gostje prišli do prvega kota v drugem polčasu. Po podaji Gobca je na prvi vratnici uspešno z glavo odbil Zec.

52. minuta: Zaradi grobega prekrška nad Nejcem Skubicem na sredini igrišča si je rumeni karton prislužil Verbič.

52. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Požeg Vancaš je podal na levo stran do Slobodana Vuka. Napadalec Domžal si je na levem robu kazenskega prostora pripravil prostor za strel. Močan poizkus je s pestmi odbil vratar Kotnik.

48. minuta: Zajc je za hrbtom domžalske obrambe našel Verbiča, ki je bil sam pred gostujočimi vrati. Poizkušal je s strelom po tleh, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Vidmar. V naslednjem napadu je s strelom z razdalje poizkušal še Zajc, a je bil premalo natančen.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Celja.

45+2. minuta: Glavni sodnik Darko Čeferin je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Dragoslav Perić je označil minuto sodnikovega dodatka prvega polčasa.

45. minuta: Janža je izvajal avt z leve strani. Žogo je vrgel v kazenski prostor, kjer je
Slobodan Vuk podaljšal do Božovića. Ta je z desetih metrov poizkušal s škaricami, a je bil na pravem mestu vratar Kotnik.

44. minuta: Goran Vuk je priboril prvi kot za Domžale. Po podaji Božovića je pred vrati uspešno odbil Gobec.

41. minuta: Celjani so imeli prosti strel 30 metrov od vrat Vidmarja. Po kratki podaji Jugovića je močno sprožil Gobec, ki je meril previsoko.

36. minuta: Celjani so bili nespretni na desnem robu domačega kazenskega prostora. Žitko in Kotnik se nista uspela dogovoriti, kdo bo šel na žogo. Vse skupaj je izkoristil Slobodan Vuk, ki je bil blizu uspeha, a je žogo v zadnjem trenutku uspel izbiti vratar Kotnik. Med akcijo je na meji prekrška posredoval Žitko, vendar sodnik Čeferin ni pokazal na belo točko.

34. minuta: Korošec je bil pri žogi na desni strani polovice Domžal. Poslal je nizek predložek na prvo vratnico, kjer je streljal Plesec. Žoga je zletela za las mimo desne vratnice domžalskih vrat.

32. minuta: Božović je z odlično potezo na desni strani v ogenj poslal Kousa. Njegov predložek pred vrata je bil nekoliko previsok za Slobodana Vuka. Domači branilci so odbili do Skubica, ki je z dobrih 20 metrov močno sprožil. Žoga je zletela za las mimo desne vratnice.

29. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad, ki ga je s strelom zaključil Slobodan Vuk. Domači branilci so uspešno blokirali, do žoge pa je prišel Skubic. 25 metrov od vrat je močno sprožil po tleh, a je bil vnovič zanesljiv vratar Kotnik.

27. minuta: Bajde je bil pri žogi na desni strani polovice Domžal. Poslal je nizko podajo v sredino, kjer je s 25 metrov streljal Jugović. Vratar Vidmar ni imel težjega dela z obrambo.

26. minuta: Celjani so prišli do prvega kota na tekmi. Gobec je poslal predložek pred vrata, kjer je na prvi vratnici uspešno odbil Kous.

21. minuta: Zec je na polovici Celja našel Slobodana Vuka. Ta je podal na desno stran, kjer je Božović poslal odličen predložek pred vrata. Tam je Goran Vuk z glavo streljal mimo desne vratnice.

20. minuta: Domžalčani so izvajali avt na levi strani. Do žoge je prišel Slobodan Vuk, ki jo je spravil do Skubica. Ta je močno sprožil s 25 metrov, a je vratar Kotnik njegov strel v spodnji desni kot ubranil.

13. minuta: Gobec je s podajo v kazenski prostor našel Bajdeta, ki je precej s strani streljal s prve z voleja. Žoga je zletela mimo leve vratnice domžalskih vrat.

12. minuta: Plesec je s podajo med branilci Domžal našel Verbiča. Ta je žogo dvignil čez vratarja Vidmarja, vendar ni bil dovolj natančen. Pred vrati je za vsak slučaj posredoval še Kous.

9. minuta: Celjani so uspešno kombinirali po levi strani. Z roba kazenskega prostora je močno sprožil Zajc, a je vratar Vidmar z manjšimi težavami žogo zadržal v svojih rokah.

8. minuta: Žurej je bil pri žogi na polovici Domžal. Slabih 30 metrov od vrat se je odločil za strel. Meril je mimo desne vratnice.

6. minuta: Božović je priboril in tudi izvajal prosti strel na desni strani polovice Celja. Predložek v kazenski prostor je uspešno ujel vratar Kotnik. Že v naslednjem napadu je do strela z desnico prišel Požeg Vancaš, a so domači branilci uspešno blokirali.

4. minuta: Zaradi prekrška nad Plescem je rumeni karton prejel Nejc Skubic.

3. minuta: Celjani so agresivno začeli tekmo. V prvih treh minutah so storili nekaj grobih prekrškov na polovici Domžal.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Domžal, ki so zaigrali v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Vidmar; Janža, Zec, Ljubović, Kous; Požeg Vancaš, Skubic, Banović, Božović; Goran Vuk, Slobodan Vuk.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB