FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Gorica - Domžale 1:2

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2013/2014, 3. KOLO
sobota, 27.07.2013 ob 20:00
Športni park Nova Gorica, 550 gledalcev
Strelci: 0:1 Banović 88', 1:1 Ndiaye 90+2', 1:2 Pihler 90+3'

Sodniki: Damir Skomina (Koper), Matej Žunič (Kranj), Franci Pavlič (Laze v Tuhinju), Roberto Ponis (Koper). Delegat: Sandi Kranjec (Grosuplje).

Gorica - Domžale 1:2

GORICA
DOMŽALE
71 Cordaz Alex 41 Vidmar Nejc
3 Celcer Uroš 2 Skubic Nejc
7 Vetrih Amadej 4 Ljubović Denis
8 Širok Matija 5 Zec Darko
9 Coda Massimo 8 Božović Draško
10 Lapadula Gianluca 10 Vuk Slobodan
11 Welle Ndiaye 11 Mijić Miloš
17 Vanzo Floriano 23 Parker Joshua Kevin 
23 Kavčič Tine 64 Janža Erik 
27 Jogan Alen 77 Gabrić Drago
32 Bazzoffia Daniele 99 Banović Igor


12 Simčič Vasja 1 Balažič Izidor
2 Codromaz Alessio 7 Požeg Vancaš Rudi
4 Lebran Fabio 9 Vuk Goran
14 Kolenc Jaka 15 Gorenc Stanković Jon
15 Aguilar Bustamante 18 Pihler Aleks
20 Jakovljevič Robi 25 Draksler Kristjan
26 Džuzdanović Amel 27 Dobrovoljc Gaber

Strelci: 0:1 Banović 88', 1:1 Ndiaye 90+2', 1:2 Pihler 90+3'
Menjave:
Gorica: Vanzo - Aguilar 51', Vetrih - Jakovljević 81'
Domžale: Vuk S. - Požeg Vancaš 60', Mijić - Vuk G. 60', Gabrić - Pihler 79'
Rumeni kartoni: /
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni bilo Ajdina Mulalića, Tadeja Remsa, Anžeta Jelarja, Marka Kovjenića in Žana Majerja. Izven kadra je Michel Nack Balokog. Kapetanski trak je bil tokrat na ramenu Darka Zeca.


1:2 Pihler; 90+3. minuta:
Domžalčani so šli v zadnji napad na tekmi. Po podaji Božovića z desne strani je bil na drugi vratnici povsem sam Pihler. Z odličnim strelom z voleja je iz sedmih metrov premagal vratarja Cordaza. Nemudoma po golu je sodnik Damir Skomina označil konec tekme. Domžalčani so dosegli prvo zmago v novi sezoni. Bravooooooooo!

1:1 Ndiaye; 90+2. minuta:
Goričani so z globinsko podajo na desni strani kazenskega prostora Domžal našli osamljenega Ndiayeja. Ta je s strelom v dolgi kot premagal nemočnega Vidmarja.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roberto Ponis je označil še tri minute dodatka tekme.

0:1 Banović; 88. minuta:
Božović je izvajal kot z desne strani. V skoku je bil Zec, a so domači odbili v nov kot. Po novi podaji Božovića so gostje odbili do Pihlerja. Ta je streljal s prve, a so gostje odbili. Z borbenostjo jim je žogo izbil Pihler. Na desni strani je bil dovolj hiter Božović, ki je poslal predložek na drugo vratnico. Zec je vrnil žogo pred vrata, kjer so domači odbili do Banovića. Ta si je podobno kot na tekmi proti Triglavu žogo zaustavil in neubranljivo zadel po sredini gola.

86. minuta: Banović je bil pri žogi na polovici Gorice. Slabih 30 metrov od vrat se je odločil za strel po tleh. Vratar Cordaz je žogo zanesljivo zadržal v svojih rokah.

83. minuta: Celcer je ostal sam na levi strani polovice Domžal. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je žogo zaustavil Lapadula. Pred Ndiayejem jo je pokril vratar Vidmar.

81. minuta: V ekipi Gorice je Vetriha zamenjal Jakovljević.

79. minuta: Požeg Vancaš je z odlično podajo v kazenskem prostoru našel Parkerja. Ta žoge ni najbolje sprejel, njegov strel pa je zletel v zunanji del mreže.

79. minuta: V ekipi Domžal je Draga Gabrića zamenjal Aleks Pihler.

75. minuta: Lapadula je bil pri žogi na polovici Domžal. Z 20 metrov je meril v spodnji levi kot gostujočih vrat, a je bil za kakšen meter nenatančen.

71. minuta: Po strelu Goričanov, ki je zletel čez gostujoča vrata, so zapretili tudi Domžalčani. Po podaji Vidmarja je napako storila domača obramba. Vratar Cordaz je v zadnjem trenutku odbil pred Požegom Vancašem.

70. minuta: Janža in Požeg Vancaš sta na levi strani izigrala obrambo Gorice. Slednji je na kratko podal v kazenski prostor do Gorana Vuka. Ta se je obrnil in streljal v spodnji levi kot domačih vrat. Žoga se je od vratnice odbila v gol avt.

60. minuta: V ekipi Domžal sta Miloša Mijića in Slobodana Vuka zamenjala Goran Vuk in Rudi Požeg Vancaš.

59. minuta: Bazzoffia je uspešno preigraval na desni strani kazenskega prostora Domžal. Z 10 metrov je meril pod prečko, a je vratar Vidmar odbil v kot.

56. minuta: Slobodan Vuk si je zaustavil žogo na polovici Gorice. Na kratko je podal na desno do Parkerja, ki je znotraj kazenskega prostora streljal mimo bližnje vratnice.

54. minuta: Po dolgi podaji na polovico Domžal je Zec z glavo na kratko odbil. Do žoge je prišel Coda, ki je s 25 metrov močno sprožil v desni kot gostujočih vrat. Vidmar je žogo s pestmi odbil v kot.

51. minuta: V ekipi Gorice je Vanza zamenjal Aguilar.

51. minuta: Širok je bil pri žogi na desni strani polovice Gorice. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je bil povsem sam Vanzo. Z glavo je meril mimo leve vratnice.

47. minuta: Domžalčani so bili v novem napadu po desni strani. Mijić si je na robu kazenskega prostora pripravil prostor za strel, a je meril mimo daljše vratnice.

46. minuta: Po tridesetih sekundah drugega polčasa so Domžalčani prvič sprožili proti vratom Gorice. Čez gol je s 25 metrov meril Gabrić.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Gorice.

45+1. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je brez podaljška označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Goričani so nevarno zapretili s strelom z razdalje. Za las previsoko je s 25 metrov meril Vanzo.

42. minuta: Mijić in Slobodan Vuk sta odigrala odlično dvojno podajo na polovici Gorice. Mlajši od bratov Vuk je s 25 metrov streljal proti vratom, a vratar Cordaz ni imel težjega dela z obrambo.

38. minuta: Coda je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Potegnil je v sredino in podal na levo do Vetriha. Ta je z 20 metrov močno streljal, vendar je vratar Vidmar žogo zadržal v svojih rokah.

36. minuta: Bazzoffia je bil pri žogi na desni strani polovice Domžal. Na kratko je podal v kazenski prostor do Code, ki je bil sam pred vratarjem Domžal. Poizkušal je s strelom v dolgi kot, a je bil premalo natančen.

35. minuta: Božović je 20 metrov od svojih vrat storil prekršek nad Vanzom. Prosti strel nekoliko z leve je izvedel Coda, ki je meril v spodnji levi kot gostujočih vrat. Vidmar je s pestmi uspešno odbil v stranski avt.

32. minuta: Lapadula je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Ob Janži je poslal predložek v kazenski prostor, kjer je s prve z voleja streljal Coda. Pravi projektil z 12 metrov je odlično v kot odbil vratar Vidmar. Po podaji s kota je nespretno pred vrati posredoval Skubic. Žoga je zletela visoko v zrak, najvišji pred vrati pa je bil vratar Vidmar.

27. minuta: Goričani so s podajo med branilci Domžal zaposlili Codo, ki je bil sam pred vratarjem Vidmarjem. Nekoliko z leve je žogo uspel poslati mimo domžalskega čuvaja mreže, a se je z borbenostjo izkazal Zec, ki je v zadnjem trenutku odbil z golove črte.

23. minuta: Janža je izvajal prvi kot na tekmi. Po podaji v kazenski prostor je na prvi vratnici uspešno odbil Coda.

19. minuta: Skubic je priboril prosti strel na levem robu kazenskega prostora Gorice. Mijić je zadel živi zid, žoga pa se je odbila do Božovića. Ta je v kazenskem prostoru našel Parkerja, ki je z 12 metrov streljal z mesta. Eden od domačih branilcev je podstavil nogo in vratar Cordaz je žogo uspešno zadržal v svojih rokah.

18. minuta: Vidmar je poslal dolgo podajo na levo stran polovice Gorice. Z glavo je podaljšal Parker, Slobodan Vuk pa je uspel podati na vrh kazenskega prostora. Tam je z močnim strelom poizkušal Mijić. Njegov poizkus v levi kot je domači vratar Cordaz uspešno odbil.

15. minuta: Gorica je izpeljala nov hiter protinapad. Po levi strani je pobegnil Coda, ki se je na vrhu kazenskega prostora odločil za podajo na drugo vratnico. Tam je z glavo poizkušal Lapadula, a je meril mimo vrat.

14. minuta: Kavčič je s podajo po tleh pred kazenskim prostorom našel Codo. Ta je z dvajsetih metrov močno sprožil, vratar Vidmar pa je žogo odbil na levo. Tam je s prve poizkušal Vanzo. Žoga je letela proti drugi vratnici, kjer je zamudil Lapadula.

3. minuta: Gorica je izvajala avt na levi strani. Žoga je prišla do Vanza, ki je poslal predložek na drugo vratnico. Tam je s prve z voleja streljal Lapadula, vendar vratar Vidmar ni imel večjih težav z obrambo.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Domžal, ki so zaigrali v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Vidmar; Janža, Zec, Ljubović, Božović; Banović, Skubic; Gabrić; Parker, Vuk S., Mijić.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB