FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NAGRADNA IGRA: Naj slika 2013!

Že tretje leto zapored z vašo pomočjo izbiramo naj sliko minulega leta. Lani si je v konkurenci 22 slik ta naziv prislužila fotografija Vjekoslava Andrića, ki je prejela več kot 160 glasov. Letos smo vam pripravili 20 utrinkov našega fotografa Lada Vavpetiča in jih bomo postopoma, vse do tretjega januarja, objavljali v rubriki Lado+ in na našima Facebook in Twitter profiloma.

Vjekoslav Andrić

Zmagovalno sliko bomo razglasili v ponedeljek, 6. januarja 2014. Za najboljšo fotografijo po vašem izboru lahko do 5. januarja glasujete po elektronski pošti. Na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljite vaše podatke (ime, priimek, e-mail) in številko izbrane fotografije. V nagradni igri lahko sodelujete tudi na naši Facebook strani. Svoj glas oddate tako, da pod izbrano fotografijo kliknete ''Všeč mi je'', seveda pa bomo veseli tudi vaših komentarjev.

Predloge bomo dnevno dodajali v spodnjo fotogalerijo:

Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli koledar Nogometnega kluba Domžale za leto 2013. Izmed tistih, ki boste glasovali za zmagovalno fotografijo, pa bomo izžrebali nagrajenca, ki bo poleg prelepega koledarja prejel še povečano zmagovalno fotografijo v okvirju s podpisom vseh nogometašev članskega moštva Nogometnega kluba Domžale. Zmagovalna fotografija bo objavljena tudi na velikem panoju pred domžalskim stadionom, svoje mesto pa bo našla tudi v domžalski garderobi.

Prvo leto je zmagala slika Nejca Vidmarja, ki je v letošnjem letu obrodila sadove, saj je domžalski vratar povil svojega prvega otroka, hči Zalo.

Nejc Vidmar

NK Domžale
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB