FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Krško - Domžale 0:5

PRIJATELJSKA TEKMA
sobota, 25.01.2014 ob 15:15
Igrišče z umetno travo v Krškem, 20 gledalcev
Strelci: 0:1 Vuk S. 32', 0:2 Zec 43', 0:3 Vuk G. 58', 0:4 Ožbolt 60', 0:5 Jelar 72'

Slobodan Vuk

DOMŽALE 1. POLČAS
DOMŽALE 2. POLČAS
41 Nejc Vidmar (Balažič Izidor 25') 1 Balažič Izidor (Mulalić Ajdin 60')
2 Skubic Nejc 3 Kiernan Hughes-Mason
5 Zec Darko 9 Vuk Goran
10 Vuk Slobodan 15 Gorenc Stanković Jon
11 Živec Saša Aleksander 16 Jelar Anže
26 Aneff Sasha Medrano Rosso 18 Pihler Aleks
29 Bloudek Sandro 24 Rems Tadej
37 Majer Žan 27 Dobrovoljc Gaber
88 Korun Uroš 31 Ožbolt Alen
90 Husmani Zeni 77 Gabrić Drago
92 Kous Žiga 92 Kous Žiga

V ekipi Domžal zaradi poškodbe ni Erika Janže, Marko Kovjenić, Rudi Požeg Vancaš in Joshua Parker še niso pripravljeni na največje napore. Nemanja Maksimović nima urejene dokumentacije.


90. minuta: Tekma je končana in Domžalčani so leto 2014 odprli z visoko zmago.

88. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo na polovici Krškega. Na vrhu kazenskega prostora je do strela prišel Hughes-Mason, ki je z desnico meril za las mimo leve vratnice.

84. minuta: Ožbolt je na levem robu kazenskega prostora našel Hughes-Masona. Slednji je poizkušal s strelom z desnico, a se je izkazal vratar Krškega.

0:5 Jelar; 72. minuta:
Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Ožbolt je v pravem trenutku podal do Jelarja, ki je z leve strani sam krenil proti domačim vratom. Z rutiniranim strelom pod prečko je dosegel peti gol Domžal na tekmi.

71. minuta: Zaradi prekrška je rumeni karton prejel Jon Gorenc Stankovič.

66. minuta: Gabrić je na kratko podal do Ožbolta, ki si je dobrih 20 metrov od vrat pripravil prostor za strel. Napadalec Domžal je meril mimo desne vratnice.

0:4 Ožbolt; 60. minuta:
Gabrić je potegnil po levi strani. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je s sedmih metrov Ožbolt z glavo žogo pospravil v mrežo.

0:3 Vuk G.; 58. minuta:
Ožbolt je prestregel podajo na polovici Krškega. Gabrić je potegnil proti kazenskemu prostoru in v pravem trenutku na desni zaposlil Gorana Vuka. Napadalec Domžal je z močnim strelom z 10 metrov povišal vodstvo Domžal na 3:0.

54. minuta: Zaradi prekrška na sredini igrišča je rumeni karton prejel Dobrovoljc.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Krškega.

45+2. minuta: Končan je prvi polčas.

0:2 Zec; 43. minuta:
Skubic je priboril prosti strel na desni strani polovice Krškega. Predložek Husmanija je na drugi vratnici izkoristil Zec, ki je z glavo žogo poslal pod prečko domačih vrat.

41. minuta: Po podaji Zeca je Slobodan Vuk z 20 metrov preizkusil svoj strel. Pravi projektil je domači vratar odbil, v nadaljevanju akcije pa je do strela prišel še Živec, a so domači branilci njegov strel uspešno blokirali.

40. minuta: Živec si je s samostojnim prodorom pripravil prostor za strel na desni strani kazenskega prostora Krškega. Z 12 metrov je meril previsoko.

0:1 Vuk S.; 32. minuta:
Husmani je poslal žogo na desno stran do Skubica. Ta je poslal odličen predložek v kazenski prostor, kjer je Slobodan Vuk mojstrsko z glavo žogo poslal v spodnji desni kot domačih vrat.

19. minuta: Odlična akcija Zeca, Živca in Slobodana Vuka. Slednji je s 13 metrov meril za las mimo leve vratnice.

17. minuta: Skubic je prestregel podajo na sredini igrišča. Nemudoma je podal do Slobodana Vuka, ki je z odlično podajo našel Živca. Ta je bil sam pred domačim vratarjem, a je meril za las mimo desne vratnice.

15. minuta: Domžalčani so znova uspešno izigrali domačo obrambo. Do strela z desetih metrov je prišel Bloudek, a se je izkazal domači vratar. Po podaji s kota Živca je z voleja streljal Zec, ki pa je meril naravnost v domačega čuvaja mreže.

13. minuta: Po dolgi podaji Krškega je žogo na sredini z glavo odbil Korun. Bloudek je odlično prodrl po desni strani in v kazenskem prostoru našel Slobodana Vuka. Napadalec Domžal je s 13 metrov meril nekoliko previsoko.

11. minuta: Skubic je poslal predložek z desne strani. Slobodan Vuk je žogo namestil Aneffu, ki je z 11 metrov streljal proti vratom. Nogo je podstavil eden od domačih branilcev, tako da je žoga zletela za las mimo leve vratnice.

10. minuta: Igra se večino časa odvija na polovici Krškega. Domžalčani so prišli do dveh zaporednih kotov, dvakrat pa so tudi že nevarno zaključili svoje napade. Prvič je strel z vrha kazenskega prostora ubranil domači vratar, drugič pa so dobro blokirali domači branilci.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli igralci Domžal.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB