FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Odhaja tudi Igor Banović

Po Milošu Mijiću, Drašku Božoviću in Denisu Ljuboviću vrste Nogometnega kluba Domžale zapušča še Igor Banović. 26-letni hrvaški zvezni igralec, ki je za dvakratne slovenske prvake odigral 11 prvenstvenih tekem in dosegel dva gola, je po polletnem bivanju ob Kamniški Bistrici sporazumno prekinil pogodbo s klubom.

Igor Banović

Po koncu jesenskega dela sezone so člansko moštvo Domžal zapustili že štirje tujci, prav toliko pa jih še ostaja v kadru Luke Elsnerja. To so Drago Gabrić, Zeni Husmani, Nemanja Maksimović in Joshua Parker, ki se je zaradi svojih odličnih predstav v jesenskem delu sezone znašel na seznamu želja številnih klubov. Na zapise v medijih se je odzval športni direktor Matej Oražem: ''O Parkerju se res precej piše in govori, vendar pa prav veliko resnice na tem ni. Joshua ima z nami pogodbo do konca prihodnje sezone, do danes pa na naš naslov ni prišla še nobena ponudba od katerega izmed slovenskih klubov. Glede na znanje in formo, ki ju je prikazal v jesenskem delu prvenstva, si upam trditi, da je na sončni strani Alp le en klub, ki si lahko privoščil nakup našega napadalca."

Joshua Parker

Domžalčani bodo s pripravami na spomladanski del sezone začeli v ponedeljek, 13. januarja. Več o poteku pripravljalnega obdobju, ki bo trajalo sedem tednom, pa že jutri.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB