FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Domžale - Lokomotiva Zagreb 2:0

MEDNARODNA PRIJATELJSKA TEKMA
sreda, 16.11.2013 ob 14:00
Športni park Domžale - za zaprtimi vrati
Strelca: 1:0 Aneff 21', 2:0 Rajšl 50'

Sodniki: Marino Pašalič (Radomlje), Renato Hozjan (Domžale), Marjan Poljanšek (Kamnik)

Veselje

DOMŽALE LOKOMOTIVA ZAGREB
1 Vidmar Nejc 1 Šavlja Marko
3 Ahmetović Denis 3 Musa Dario
4 Ljubović Denis 4 Barbarić Tomislav
9 Vuk Goran 5 Mesarić Leonard
18 Pihler Aleks 6 Puljić Ante
19 Aneff Saša 7 Peko Ivan
27 Dobrovoljc Gaber 8 Pavičič Domagoj
29 Balkovec Jure 9 Budimir Ante
30 Rajšl Nicola 10 Martinac Tomislav
77 Gabrić Drago 30 Šoušić Damir
99 Banović Igor 33 Trebotić Dinko


1 Balažič Izidor 12 Lonćarić Filip
16 Jelar Anže 2 Matas Nikola
88 Korun Uroš 22 Plim Hrvoje
90 Husmani Zeni 23 Miškić Danijel


Strelca:
1:0 Aneff 21', 2:0 Rajša 50'
Menjave:
Domžale: Vuk - Jelar 56', Vidmar - Balažič 56', Aneff - Husmani 69', Ljubović - Korun 69'
Lokomotiva Zagreb: Šoušić - Plim 46', Puljić - Matas 65', Pavičič - Miškić 73', Šavlja - Lončarić 84'
Rumeni kartoni: /
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal so priložnost dobili trije igralci na preizkušnji: Denis Ahmetović, Saša Aneff in Nicola Rajša. Miloš Mijić in Rudi Požeg Vancaš imata težave s prebavo, Marko Kovjenić, Draško Božović in Tadej Rems okrevajo po poškodbi, Erik Janža, Žiga Kous, Žan Majer in Nemanja Maksimović pa imajo reprezentančne obveznosti. Vsi ostali člani ekipe so dobili prosto.

90+2. minuta: Glavni sodnik Marino Pašalić je označil konec tekme.

90+1. minuta: Lokomotiva je prišla do prostega strela z 20 metrov. Martinac je meril v levi kot, a je bil nenatančen.

88. minuta: Lokomotiva je izpeljala uspešno akcijo na polovici Domžal. Po podaji z leve strani je bil sam pred vrati Budimir. Napadalec gostov je predolgo čakal z zaključkom, tako da sta v zadnjem trenutku uspešno blokirala Balkovec in Balažič.

72. minuta: Dobrovoljc je bil pri žogi na desni strani polovice Domžal. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Pihler z glavo streljal za las mimo leve vratnice.

69. minuta: V ekipi Domžal sta Sašo Aneffa in Denisa Ljubovića zamenjala Zeni Husmani in Uroš Korun.

67. minuta: Martinac je izvajal kot z leve strani. Pred vrati je bil najvišji Barbarić, ki je stresel prečko. Žogo je z glavo odbil Balkovec, a točno na nogo Mesarića, ki je z voleja močno sprožil. Njegov poizkus s 16 metrov je odlično ubranil Balažič.

64. minuta: Musa je prodiral po desni strani. Poslal je lep predložek pred vrata, kjer je z glavo močno streljal Budimir, a je bil na pravem mestu Balažič, ki je žogo odbil. V nadaljevanju akcije je z 18 metrov močno streljal še Trebotić, a je bil ponovno na mestu Balažič, ki je žogo zadržal.

62. minuta: Musa je izvajal prosti strel na desnem robu kazenskega prostora Domžal. Po nizkem predložku v sredino je do strela prišel Mesarić. V zadnjem trenutku je blokiral Pihler in odbil v kot.

56. minuta: V ekipi Domžal sta Nejca Vidmarja in Gorana Vuka zamenjala Izidor Balažič in Anže Jelar.

2:0 Rajšl; 50. minuta: Dobrovoljc je z desne strani poslal predložek na drugo vratnico. V dvoboju z gostujočim branilcem se je odlično znašel Aneff, ki je na kratko podal do Vuka. Slednji je meril v spodnji levi kot, vratar Šavlja je z zadnjimi močmi žogo odbil. Do nje je prvi prišel Rajšl, ki je s strelom v prazno mrežo podvojil vodstvo domačih.

48. minuta: Po napaki Ahmetovića je do žoge prišel Budimir, ki je uspešno preigraval na desni strani kazenskega prostora. Njegov strel s sedmih metrov je v kot odbil Vidmar.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Lokomotive.

45+1. minuta: Lokomotiva je krenila v zadnji protinapad v prvem polčasu. Do strela s 16 metrov je prišel Trebotić. Na golovi črti se je izkazal vratar Vidmar, ki je žogo zanesljivo ujel. Glavni sodnik Marino Pašalić je označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Puljić je prodiral po desni strani. Poslal je nevaren predložek pred vrata, kjer je na drugi vratnici s treh metrov streljal Martinac. Žoge ni najbolje zadel in vratar Vidmar jo je brez težav zaustavil na golovi črti.

30. minuta: Peko je uspešno preigraval na desni strani kazenskega prostora Domžal. Z 10 metrov je močno sprožil, a je vratar Vidmar žogo uspešno odbil.

28. minuta: Puljić je poslal predložek z desne strani. Pred vrati je z glavo streljal Martinac, ki je meril previsoko.

1:0 Aneff; 21. minuta:
Pihler je izvajal prvi kot Domžal na tekmi. Po podaji z leve strani se je v gneči v kazenskem prostoru najbolje znašel Aneff, ki je v drugem poizkusu žogo spravil v mrežo hrvaškega prvoligaša.

15. minuta: Rajšl je odlično prodiral po levi strani kazenskega prostora Lokomotive. Prišel je vse do vrat, kjer je njegov poizkus ubranil vratar Šavlja. Na drugi strani so tudi Zagrebčani nevarno poizkušali. Do strela z vrha kazenskega prostora je prišel Trebotić. Strel je blokiral Pihler, žoga pa je zletela mimo leve vratnice. Po podaji s kota je z glavo za las mimo desne vratnice domačih vrat streljal Puljić.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB