FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Želimo zmagati na vsaki tekmi

24-letni branilec Darko Zec je v letošnji sezoni prevzel kapetanski trak dvakratnih državnih prvakov. Med vsemi nogometaši Domžal je zbral največ nastopov v rumenem dresu in je trenutno pri številki 109, ki ga uvršča na deseto mesto večne lestvice kluba. Takoj za njim je vratar Nejc Vidmar, ki je leta 2005 v klub prišel skupaj z Zecem in je v soboto proti Olimpiji vknjižil 105. nastop v najmočnejši slovenski ligi.

Darko Zec

Oba nogometaša, Vidmar je 38 dni mlajši, sta v dobrih osmih letih postala zaščiten znak domžalskega moštva. Prisotna sta bila v najlepših trenutkih v zgodovini kluba, svoj doprinos pa sta dala tudi v času, ko se pojavile rezultatske težave. Oba združuje profesionalen odnos do dela, pripadnost klubu in avtoriteta, ki jo uživata v garderobi ob Kamniški Bistrici.

Nejc Vidmar

Standardna člana se dobro zavedata, da je nogomet sestavljen iz vzponov in padcev. Enega od slednjih je na sobotni tekmi doživel vratar Nejc Vidmar, ki je bil v preteklosti junak številnih obračunov dvakratnih državnih prvakov. Tega se zaveda tudi kapetan Darko Zec, ki je nemudoma stopil v bran svojemu soigralcu in dodal, da je za poraz proti Olimpiji kriva celotna ekipa, ki bi lahko vprašanje zmagovalca rešila že veliko prej.  


Domžalčani bodo naslednjo prvenstveno tekmo odigrali v soboto, 23. novembra ob 17:00, na gostovanju v mariborskem Ljudskem vrtu. Reprezentančni odmor bodo izkoristili za prijateljsko tekmo z zagrebško Lokomotivo, ki bo v Športnem parku gostovala v soboto 16. novembra ob 14:00. Tekma bo odigrana za zaprtimi vrati, dvakratni državni prvaki pa bodo nastopili brez mladih reprezentantov, Žana Majerja, Žige Kousa in Erika Janže ter Nemanje Maksimovića, ki ima obveznosti v srbski reprezentanci do 19 let.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB